Transportplanner

Solliciteren als transportplanner bij Food Connect? Dat is een goed plan!

Iedereen laat weleens een maaltijd thuisbezorgen. Er wordt op zo’n moment altijd een afspraak gemaakt over het tijdstip dat de bezorger langs komt. De kunst om dit te realiseren? Een perfecte en zo efficiënt mogelijke routeplanning! Sleutel jij binnen een mum van tijd zo’n planning in elkaar en de maaltijden op tijd bij alle klanten te bezorgen? Dan zoeken wij jouw talent als transportplanner bij Food Connect!

Food Connect is de topper in het koken en thuisbezorgen van heerlijke gerechten. Wij werken met eigen vertrouwde bezorgers die wekelijks maaltijden persoonlijk bij onze klanten aan de deur bezorgen. Om dit te kunnen realiseren wordt er een strakke planning gemaakt. Wij zoeken een plan-talent om deze functie in te vullen. Iemand die barst van de energie en enthousiasme om elke dag aan deze planning te sleutelen. Je weet van elke dag, samen met jouw team van bezorgers, een topdag van te maken.

Wat ga jij doen?
✔️ Als een ware planner zet jij binnen een mum van tijd een efficiënte route en planning in elkaar, waardoor jouw team van bezorgers bestellingen overal in Nederland kunnen afleveren
✔️ Door jouw heldere instructies stapt jouw team van bezorgers onbezorgd in hun auto
✔️ Je verwerkt de administratie van de transportopdrachten
✔️ Door jouw kennis en ervaring weet je moeiteloos knelpunten op te sporen en op te lossen
✔️ Je zit vol ideeën en denkt graag mee over hoe we onze transportkosten kunnen minimaliseren en onze bezorgmomenten kunnen optimaliseren
✔️ Je hebt regelmatig contact met de klantenservice en bezorgers

Wie ben jij?

  • Je beschikt over een MBO+ werk- en denkniveau
  • Je hebt 3-5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie
  • Steden, dorpjes, regio’s, gemeenten, Nederland… Jij kent ze op je duimpje, Nederland heeft geen geheimen meer voor jou!
  • Jij schrikt niet van een groot adressenbestand en weet met behulp van de juiste programma’s van deze adressen een efficiënte route te maken. Uitstekende Excelvaardigheden zijn daarvoor essentieel.
  • Foutjes glippen niet tussen jouw vingers door, want je werkt graag goed georganiseerd en hebt oog voor detail. Daarnaast kun je gemakkelijk de stress de baas blijven.
  • Je neemt verantwoordelijk voor jouw taken en bent niet bang om eigen initiatieven in te brengen.
  • Kennis van een geautomatiseerd routeplanningssysteem is een pré.
  • Over voedselhygiëne heb jij al het een en ander geleerd. Bij voorkeur heb je het HACCP/FSSC22000 certificaat in een specifieke werkomgeving (voedsel) in de pocket of bent bereid dit te halen.
  • Beheerst de Nederlandse taal goed.

Wat stuur je naar ons op?

✔️ Je sollicitatiebrief met CV naar sollicitatie@foodconnect.nl