Productiemedewerker

Onze klanten verdienen alleen het beste; kom daarom werken in de beste keuken van Nederland

Waar de beste maaltijden worden gemaakt? Dat is natuurlijk in de keuken van Food Connect! Vanaf de ingrediënten, het koken tot aan het bezorgen: onze klanten verdienen (en krijgen 😉) alleen het beste! En van dit proces kan jij deel uitmaken. Wij zoeken namelijk een enthousiaste productiemedewerker, met oog voor detail, die barst van de energie en zin heeft om van elke dag een topdag te maken!

Wat ga jij doen?
Doordat Food Connect een unieke verpakking heeft ontwikkeld voor haar klanten, zorg jij als productiemedewerker (samen met onze fijne machines 😉) ervoor dat onze maaltijden in deze unieke verpakking terecht komen.

  • Jij bent de drijvende kracht en biedt ondersteuning aan de lijnoperator.
  • Jij zorgt ervoor dat onze maaltijden in onze unieke verpakking terecht komen
  • Door jouw nauwkeurigheid kunnen onze klanten erop rekenen dat het juiste gewicht in de bakjes zit, jij hebt immers oog voor detail!
  • Je vult (handmatig) bakjes met jus, saus of andere producten.
  • Je houdt van een schone werkomgeving en zorgt dagelijks voor het schoonmaken van de gebruikte apparatuur, materialen en werkomgeving.

Wat zoeken wij in jou?

✔️ Je bent enthousiast, toont graag initiatief en bent stress de baas.
✔️ Je bent betrokken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je wilt immers het beste voor onze klanten én je collega’s.
✔️ Je voelt je op je gemak in een team, maar kan ook prima je eigen ‘boontjes doppen’.
✔️ Je snapt als geen ander dat kwaliteit en hygiëne voorop staan wanneer het om maaltijden gaat. Basiskennis van HACCP / FSSC22000 en van voedingsautomatiseringssystemen is een pré.
✔️ Deze baan is jou op het lijf geschreven, want je bent al ervaren als productiemedewerker, productiemedewerker of assistent operator. Liefst binnen de foodsector.
✔️ Beheerst de Nederlandse taal goed.
✔️ Je bent 32 uur beschikbaar en zal gaan werken in een 2-ploegendienst (de ochtenddienst start om 06.00 uur en de middagdienst om 14.45 uur)

Waarom je zeker moet solliciteren bij Food Connect:

  • We bieden je een leuke functie met veel verantwoordelijkheid.
  • Samenwerking met een gezellig en hecht team.
  • Een goed salaris, op basis van je kennis en ervaring ligt dit tussen de €1.800 en €2.200 bruto per maand. Je krijgt een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste baan.
  • We zijn continu in ontwikkeling, waardoor we altijd vooruitkijken.
  • We bieden een goede werksfeer en gezellige werkplek in Almelo.

Wat stuur je naar ons op?

✔️ Je sollicitatiebrief met CV naar sollicitatie@foodconnect.nl

Ben jij enthousiast en wil je graag nog meer informatie, bel dan met personeelszaken via 0 888 10 10 54. Tot snel!