Gezocht: onderhoud/storingsdienst monteur

Heb jij een technisch inzicht en houd je de machines draaiende? Word onderhoud/storingsdienst monteur bij Food Connect! 🧑🔧

Laat jij weleens eten thuisbezorgen? Dan ken je vast ook Food Connect, de topper in het koken en thuisbezorgen van heerlijke gerechten. Het is een feestje om hier te werken: de hele dag omringd door goed eten én je werkt samen met een gezellige club collega’s. Wij zoeken een nieuwe collega die barst van de energie, technisch inzicht heeft en een kei is met machines. Schuilt er een echte techneut in jou? Word dan onderhoud/storingsdienst monteur.

Wat ga jij doen?

Om alle maaltijden te maken werken we bij Food Connect met een groot aantal machines. Het is van groot belang dat deze machines ieder moment van de dag naar behoren blijven werken. Dat betekent dat we iemand nodig hebben die een oogje in het zeil houdt en die ingrijpt wanneer het mis gaat. Alles moet op rolletjes blijven lopen en daar ga jij ons bij helpen!

✔️ Bij technische storingen en problemen aan productiemachines, gereedschappen en hulpmiddelen zorg je er zo snel mogelijk voor dat deze verholpen worden.

✔️ Om elektrische installaties en mechanische machines optimaal te laten werken voer je waar nodig reparatie- en onderhoudswerkzaamheden.

✔️Je zorgt ervoor dat gebouwen, productiemiddelen, hulpapparatuur en elektriciteitsvoorzieningen in goede staat worden gehouden.

✔️Je draait periodieke storingsdiensten.

✔️We zijn continu op zoek naar verbeteringen aan het productie- en verpakkingsproces. In dit proces krijg jij de proactieve rol om daarover mee te denken.

✔️Je werkt conform de geldende kwaliteitseisen zoals HACCP / FSSC 2200.

✔️Doordat je veel kennis hebt van de machines waar wij mee werken instrueer je medewerkers m.b.t. de bediening van machines.

Wat zoeken wij in jou?

  • Je bent een kei in analyseren, plannen, uitvoeren en probleemoplossend werken.
  • Je kan goed omgaan met stress en bent flexibel inzetbaar.
  • In de uitvoering van je werk ben je creatief en je durft te improviseren.
  • Servicegerichtheid zit in jouw genen, en je hebt een groot gevoel voor verantwoordelijkheid.
  • Je hebt een afgeronde technische MBO-4 opleiding richting elektrotechniek of mechatronica.
  • Je weet alles van elektrische installaties want jij hebt het NEN-1010 EN NEN-3140 certificaat in de pocket of bent bereid dit te halen.
  • Je hebt 3-5 jaar relevante werkervaring opgedaan in een productieomgeving. Ervaring in de foodsector is een pré.
  • Beheerst de Nederlandse taal goed.

Wat stuur je naar ons op?

✔️ Je sollicitatiebrief met CV naar sollicitatie@foodconnect.nl

Ben jij enthousiast en wil je graag nog meer informatie, bel dan met personeelszaken via 0 888 10 10 54. Tot snel!