Lijnoperator

Waar ga jij aan de slag?
Als lijnoperator kom je in dienst bij Food Connect. Ons bedrijf staat in Almelo waar 175 enthousiaste medewerkers werkzaam zijn. De koks koken de lekkerste en gezondste maaltijden die onze bezorgers persoonlijk bij de klanten, door heel het land, aan huis bezorgen. Per week bezorgen wij zo’n 50.000 verse en kwalitatief goede maaltijden. Wij onderscheiden ons doordat de klant zelf zijn maaltijd kan samenstellen. De ambities van Food Connect zijn om ons unieke concept de komende jaren verder uit te breiden en daar hebben wij jou bij nodig!

Wat ga jij doen?
Je gaat aan de slag op onze afdeling Portioneer waar jij, na een inwerkperiode, verschillende machines op de juiste wijze kunt beheren en onderhouden. Je bent dan ook verantwoordelijk voor de productielijn van deze machines. Deze machines zorgen ervoor dat de maaltijdcomponenten in de verschillende bakjes terecht komen.
Daarnaast pak je de volgende taken op:

 • Het goed opstarten van de lijn op basis van de orderinformatie;
 • Zorgen voor een goede navolging van de verschillende processen en het hierbij naleven van de geldende procedures;
 • Het uitvoeren van kwaliteitscontroles en het tijdig signaleren en corrigeren van afwijkingen;
 • Neem je de verantwoordelijkheid voor een dagelijkse correcte reiniging van de gebruikte materialen / machines en voor orde en netheid van de werkomgeving (inclusief opruimen leeggoed (e.d.);
 • Signaleren en oplossen van praktische (technische) problemen en het bespreken van de storingen en/of stagnatie in het productieproces met de shiftleader;
 • Het begeleiden en aansturen van 1 tot 3 lijnbedienden;
 • Administratieve registrerende handelingen.

Wat wordt er van jou gevraagd?
Wij zoeken een betrokken medewerker welke een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Daarnaast:

 • Beschik je over minimaal MBO-3 werk- en denkniveau;
 • Heb je minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie en bij voorkeur in de foodsector;
 • Neem je initiatief, kun je goed samenwerken en ben je stressbestendig;
 • Heb je goede communicatieve vaardigheden;
 • Heb je kennis van bedrijfsmatige keukenhygiëne en HACCP/FSSC22000 en voedingsautomatiseringssystemen.

Op basis van je kennis en ervaring word je salaris bepaald. Voor deze functie ligt dat tussen de € 2.000 en € 2.400 bruto per maand. Je krijgt een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband.

Waarom werken bij Food Connect?
Bij Food Connect kom je terecht in een leuk team. Het enthousiasme en de gezelligheid van collega’s zorgt voor een goede werksfeer. Ondanks het hard werken wordt er plezier met elkaar beleeft. Door een goede samenwerking wordt er met elkaar voor gezorgd dat de maaltijden weer tijdig klaar zijn.
Als je bij Food Connect komt te werken weet je dat je een in een dynamische en groeiende organisatie aan de slag kan gaan. Daarbij is het belangrijk dat je open staat voor veranderingen en dat je mee wilt denken aan de groei voor het bedrijf. Wanneer je ambities hebt om door te groeien dan heb je hiervoor bij ons voldoende mogelijkheden.

Als lijnoperator ga je werken in een 2-ploegendienst. De ochtenddienst start om 06:00 uur en de middagdienst start om 14:45 uur.

Interesse?
Ben jij voor ons de geschikte lijnoperator en wil jij minimaal 32 uur werken? Stuur dan je cv en motivatiebrief per mail naar sollicitatie@foodconnect.nl onder vermelding van sollicitatie lijnoperator.