Over ons

Een kijkje in de keuken van Food Connect

Net zoals onze maaltijden gewoon lekker zijn, vinden we het bij Food Connect prettig om lekker gewoon samen te werken, te communiceren en klanten tevreden te stellen. Niets meer, niets minder. Eigenlijk zoals het hoort, vinden wij.

Dé basis om dit resultaat te bereiken is gezamenlijk denken en doen richting klant, waarbij respect en oprechte aandacht onmisbaar zijn.

Daarom selecteren wij ons team collega’s niet alleen op de theoretische kennis maar met name op praktische karakter-eigenschappen. We leggen de verantwoordelijkheden daar waar ze horen en waarbij iedereen zichzelf kan zijn met de klant als grote winnaar.

Door de topkwaliteit maaltijden te combineren met deze normale en klantgerichte omgangsvormen is het in de afgelopen jaren snel gegaan. In 2001 vanuit de garage in Denekamp van oprichter/eigenaar Wim Swier, via de locatie Edisonstraat 11 in Almelo naar de nieuw betrokken locatie aan de Plesmanweg 28 in Almelo. Na de beginfase vanuit onze regio Twente zijn onze routes als een olievlek uitgebreid over Nederland en ondertussen bezorgen wij in het grootste gedeelte van het land.

Food Connect:

  • Verse gerechten voor thuis of op locatie
  • Zelf samenstellen van uw gerechten
  • Elke week nieuwe gerechten
  • Persoonlijk thuisbezorgd door eigen bezorgers
  • Veilig achteraf betalen via automatische incasso
  • Geen abonnement

Lees ook:

– Wie kookt de gerechten bij Food Connect?
– Belt u al met Chantal van de klantenservice?
– Een dagje op pad met bezorger Henny
– De keuken in met koks Johan en Ralf
– Food Connect genomineerd voor Packaging Awards
– Diëtiste Ellen vertelt over een gezonde leefstijl
– De weg op met Vally en Rene van logistiek
– Achteraf betalen bij Food Connect: Ankie & Remco
– Wie bedenken die leuke acties bij Food Connect? Kim en Tessa

Food Connect door de jaren heen

In een garage in Denekamp zijn Wim Swier en zijn vrouw Monique 17 jaar geleden het bedrijf Food Connect gestart: een klantgericht bedrijf dat vol enthousiasme gerechten door vrijwel heel Nederland bezorgt. De passie voor eten heeft Wim al jaren geleden ontwikkeld toen hij begon als kok bij een Michelinster restaurant. Hierop volgden nog twee andere restaurants met eenzelfde felbegeerde ster, waarbij hij in totaal 9 jaar ervaring opdeed. Deze ervaring werd groots beloond tijdens de Nederlandse kampioenschappen koken waar hij tweede werd en de zilveren koksmuts won.

 

Zijn loopbaan vervolgde Wim bij Johan Schreur bij ProFood in Oldenzaal, waar hij 6 jaar als productontwikkelaar en 3 jaar als planmanager aan de slag ging. De interesse en passie voor eten is altijd blijven bestaan, waardoor Wim en Monique ervoor kozen om Food Connect te starten.

Een bedrijf dat de afgelopen jaren een grote groei heeft doorgemaakt en momenteel bij vele particuliere klanten, kleinschalige woongroepen, zorgorganisaties en bedrijven verspreid door Nederland de lekkerste gerechten bezorgd. Door het aanbieden van unieke concepten zoals Vers op maat, waarbij klanten zelf de maaltijd kunnen samenstellen uit een ruim aanbod van eenpersoons en meerpersoons gerechten, vriesverse maaltijden en boodschappen, werd het een belangrijke speler op de foodmarkt.

Meegaan met de trends, voorloper blijven bij nieuwe ontwikkelingen en te allen tijde een persoonlijk bedrijf blijven, staan hoog in het vaandel bij Food Connect. Dit zorgde ervoor dat Food Connect begin 2018 een unieke verpakking bedacht en ontwikkelde, die werd genomineerd voor de Packaging Awards 2018. Met de gerechten in deze originele verpakking bedient Food Connect ook bedrijven zoals de Brandweer Twente en sportmaaltijden voor de spelers van Heracles. Zo spelen zij in op de wensen en behoeften van verschillende doelgroepen.