Over ons

Vanuit onze keuken brengen wij graag een lach in uw dag. Aandacht voor eten draait namelijk om aandacht voor u. Aandacht voor de verse ingrediënten, het bedenken, samenstellen en koken van de versbereide gerechten en aandacht voor uw persoonlijke eetwensen. Wij brengen het samen, zodat u aan tijd en gemak wint!

Wij staan voor:

  • Verse gerechten, zelf samenstellen
  • Verschillende diëten, zoals zoutarm, glutenvrij en vegetarisch
  • Persoonlijk thuisbezorgd
  • Geen abonnement
  • Betaal veilig via iDeal of automatische incasso

Zo zijn we begonnen

In 2001 startten Wim Swier en zijn vrouw Monique ons mooie bedrijf Food Connect. Het toen nog jonge bedrijf vestigde zich eerst in een garage in Denekamp. Daarna breidde de onderneming zich verder uit en zitten we inmiddels in een prachtig pand in Almelo. Food Connect is uitgegroeid tot een klantgericht bedrijf dat vol enthousiasme maaltijden door vrijwel heel Nederland bezorgt. We werken met een uniek team samen, waarbij iedereen bereid is net dat stapje extra te zetten om samen tot geweldige resultaten te komen. We benutten de individuele kwaliteiten, zodat iedereen zichzelf kan zijn met één gezamenlijk doel: onze interesse en passie voor eten delen en u als klant blij maken!

In 2021 zijn we overgenomen door Kramer Group. Zij ondersteunen ons op verschillende manieren zodat we als bedrijf steeds verder kunnen uitbouwen en uiteindelijk door heel Nederland de lekkerste gerechten kunnen bezorgen. Niet alleen bij u thuis, maar ook bij zorg & welzijn en kleinschalig wonen organisaties.

Unieke concepten in een originele verpakking

Door het aanbieden van unieke maaltijdconcepten, zoals vers op maat, waarbij klanten zelf de maaltijd kunnen samenstellen uit een ruim aanbod van éénpersoons en meerpersoons gerechten, vriesverse maaltijden en boodschappen, werden we een belangrijke speler op de foodmarkt. Meegaan met de trends, voorloper blijven bij nieuwe ontwikkelingen en te allen tijde een persoonlijk bedrijf blijven, staan hoog in het vaandel bij ons. Dit zorgde ervoor dat we begin 2018 een unieke maaltijdverpakking hebben bedacht en ontwikkeld, die werd genomineerd voor de Packaging Awards 2018. Met de gerechten in deze originele verpakking bedienen we ook diverse bedrijven. Op deze manier spelen wij in op de wensen en behoeften van verschillende doelgroepen. 

Franchiseconcept: Eten met gemak

Al lange tijd speelde het idee om op lokaal niveau ambassadeurs in te zetten om zo nog dichter bij de klant te staan. Om deze reden hebben wij in juli 2018 de franchiseformule Eten met gemak overgenomen, waarmee een langgekoesterde wens is vervulling is gegaan. De franchisenemers zijn mensen met het hart op de goede plek, die precies weten wat er in hun regio speelt. Zij zijn, net als wij, bereid om voor u een stapje extra te zetten. Door samen de krachten te bundelen, gaan we ervoor om overal in Nederland een bekend gezicht te worden die op vaste tijden de maaltijden bezorgd. Want als u blij bent, dan zijn wij dat ook!

 

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u gewoon graag wat meer informatie? Neem hier dan gerust contact met ons op, we helpen u graag!