Over ons

Een kijkje in de keuken van Food Connect

Net zoals onze maaltijden gewoon lekker zijn, vinden wij van Food Connect het prettig om lekker gewoon samen te werken, te communiceren en klanten tevreden te stellen. Niets meer, niets minder. Eigenlijk zoals het hoort, vinden wij.

Dé basis om dit resultaat te bereiken is gezamenlijk denken en doen richting klant, waarbij respect en oprechte aandacht onmisbaar zijn.

Daarom selecteren wij ons team collega’s niet alleen op de theoretische kennis maar met name op praktische karakter-eigenschappen. We leggen de verantwoordelijkheden daar waar ze horen en waarbij iedereen zichzelf kan zijn met de klant als grote winnaar.

Door de topkwaliteit maaltijden te combineren met deze normale en klantgerichte omgangsvormen is het in de afgelopen 16 jaar snel gegaan. Vanuit de garage in Denekamp van oprichter/eigenaar Wim Swier, via de locatie Edisonstraat 11 in Almelo naar de nieuw betrokken locatie aan de Plesmanweg 28 in Almelo. Na de beginfase vanuit onze regio Twente zijn onze routes als een olievlek uitgebreid over Nederland en ondertussen bezorgen wij in het grootste gedeelte van het land.

Food Connect, thuisbezorgd, maaltijden