Whitepaper

De zorgmarkt verandert. Instellingen schakelen om van grootschalig naar kleinschalig en daardoor is een eigen centrale keuken niet meer vanzelfsprekend. Maar wat zijn de alternatieven als de keuken gesloten wordt? Welke keuzes worden er dan gemaakt op de afdelingen, in het restaurant en voor de maaltijdservice in de omgeving? Wat betekent samenwerken met een maaltijdleverancier?

Maaltijdservice uitbesteden of niet?

Doordat de zorgmarkt verandert, staan veel zorginstellingen voor de vraag of zij zelf de maaltijd moeten bereiden. Het uitbesteden van de maaltijdbereiding geeft ruimte voor de core business zorg én voor belangrijke factoren rondom de maaltijd: beleving, bejegening, een sfeervolle inrichting en een mooie presentatie.

Deze whitepaper zet de mogelijkheden met alle voor- en nadelen op een rij. Vraag de whitepaper gratis aan via onderstaand formulier.

Vanwege de privacywet moet u ons toestemming geven om uw persoonsgegevens te verwerken voor uw whitepaper aanvraag. Hier vindt u meer informatie over de privacyverklaring van Food Connect.
Ja, ik geef Food Connect toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken en contact met mij op te nemen.