Zorg & welzijn

Maaltijdservice voor zorgsector

 

Maaltijden voor thuiszorg & servicediensten

 

Thuiszorg & service organisaties met een maaltijdservice

Genieten van lekker eten

Genieten van lekker eten

Zorgorganisaties richten zich steeds meer op hun kerntaken en willen daarom graag geheel of gedeeltelijk de maaltijdservice uitbesteden. Food Connect heeft hiervoor unieke concepten ontwikkeld waarbij een thuiszorgorganisatie met behoud van eigen identiteit toch de maaltijdservice kan voortzetten. Onder het private label “Uw Maaltijd” ondersteunt Food Connect voor veel organisaties de klantenservice, bezorging aan huis en de facturatie. Samenwerken, met als doel continuïteit en groei van de maaltijdservice, dat is de kracht van Food Connect.

Thuiszorg & service organisaties zonder een eigen maaltijdservice
Ook voor zorgorganisaties zonder eigen maaltijdservice is Food Connect een uitkomst. Zonder dat een organisatie hiervoor iets hoeft te organiseren kan men onder haar eigen identiteit voldoen aan de wensen en behoeften van een cliënt in de wijk. Zo is het niet alleen een uitbreiding van dienstenverlening aan huis maar levert het ook een financieel voordeel op.

 

Maaltijden Welzijnsorganisaties & Tafeltje Dekje

 

De kracht van een welzijnsorganisatie zit in het persoonlijke contact met de cliënt. Door het uitgebreide aanbod van diensten en de signalerende functie, kan men vaak langer zelfstandig blijven wonen. Door de constante druk op de budgetten vanuit de overheid en de strenge regelgeving is het voor een organisatie niet altijd eenvoudig om nog geheel zelfstandig de maaltijdservice voor de cliënten te verzorgen.

 

Food Connect heeft een uniek dienstenpakket ontwikkelt waarmee een organisatie zelf kan bepalen hoe men de maaltijdservice wenst in te richten
en van welke diensten men gebruik wenst te maken.

Voorbeelden uit ons dienstenpakket:

 • Klantenservice
 • Voedingsadministratie
 • Individuele facturatie, debiteurenbeheer en subsidies
 • Bezorging aan huis
 • Promotieplannen
 • Uw eigen website en webwinkel

 

Samen eten & open eettafels

 

Warm eten, dat is het hoogtepunt van de dag. Even bijkletsen, een luisterend oor, genieten van een smakelijke maaltijd. Speciaal voor open eettafels en restaurants hebben wij heerlijke afwisselende groepsmaaltijden en buffetten, maar bewoners en gasten kunnen ook kiezen voor een hoogstpersoonlijke maaltijd. Elke organisatie kan rekenen op een persoonlijke oplossing.

Direct contact opnemen voor maaltijdservice in de zorg?

  Wilt u onderstaande velden volledig invullen zodat wij contact met u op kunnen nemen?

  Hoe wilt u informatie ontvangen?

  Vanwege de privacywet moet u ons toestemming geven om uw persoonsgegevens te verwerken voor uw aanvraag. Hier vindt u meer informatie over de privacyverklaring van Food Connect.
  Ja, ik geef Food Connect toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken en contact met mij op te nemen.