Assortiment

Vers eten op maat voor bedrijven en organisaties

Bij Food Connect kunnen uw cliënten en medewerkers hun eigen menu samenstellen. Ze hebben elke dag weer de keuze uit een wisselend assortiment van vijf soorten heerlijk bereid vlees of smakelijke vis, groenten, aardappels en sauzen. Maar we koken ook lekkere maaltijden met een Oosters of Italiaans accent. De één houdt van pittig, de ander juist niet. De één eet heel graag vlees, terwijl de ander kiest voor extra groente. Wij koken voor iedereen persoonlijk. Verschillende portie groottes, diëten, gesneden of gemalen of een vegetarische maaltijd. Onze koks zorgen er graag voor. Vers op maat is te bestellen in een éénpersoonsverpakking en vanaf drie personen hebben we handige groepsmaaltijden in meerpersoonsverpakkingen. Vers op maat is een concept waar veel van onze klanten gebruik van maken, maar dit is zeker niet het enige concept. Elke organisatie kan rekenen op een persoonlijke oplossing.

Vries menu voor bedrijven en organisaties

Wilt u wel een lekkere maaltijd, maar vindt u het prettig dat deze wat langer bewaard kunnen worden? Dan zijn onze Vriesvers-maaltijden vast iets voor uw bewoners, gasten, cliënten of medewerkers. Ze worden – net als de Vers op maat-maaltijden-traditioneel bereid, maar daarna direct diepgevroren. Daardoor kunt u ze langere tijd in de vriezer bewaren.

Een keuze uit een ruim assortiment maaltijden, zoals rundvlees en vis, gehakt en stamppot, en zelfs gerechten met een Oosters en Italiaans accent. En natuurlijk kunnen er ook heerlijke soepen en toetjes besteld worden.

Ook de Vriesvers-maaltijden zijn in éénpersoonsverpakking of als groepsmaaltijd te verkrijgen.

Maaltijdservice voor uw bedrijf of organisatie nodig?

    Wilt u onderstaande velden volledig invullen zodat wij contact met u op kunnen nemen?

    Hoe wilt u informatie ontvangen?

    Vanwege de privacywet moet u ons toestemming geven om uw persoonsgegevens te verwerken voor uw aanvraag. Hier vindt u meer informatie over de privacyverklaring van Food Connect.
    Ja, ik geef Food Connect toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken en contact met mij op te nemen.