Zelf koken op locatie, met verse ingrediënten van het erf

22 maart 2017 - 12:16

Wij hebben, naast de maaltijdservice van vers bereide maaltijden, een nieuw foodconcept in de markt gezet voor consumenten én kleinschalig wonen: Kook jij of ik. Met dit concept bieden wij u de mogelijkheid om wekelijks verse gerechten met pure, eerlijke ingrediënten uit de streek online te bestellen en bezorgd te krijgen op uw locatie. Uniek in Nederland, want u kunt zelf kiezen of u de gerechten zelf kookt met de bewoners of dat wij dat (gedeeltelijk) voor u doen.

Tijdens de Zorgtotaal beurs gaven wij hier al een voorproefje van; bezoekers konden zelf koken bij ons op de stand. Met behulp van onze kok Ruud gingen ze aan de slag met heerlijke, verse ingrediënten van onze lokale boeren. Binnen een half uurtje zetten zij een versgekookte maaltijd op tafel. Niet alleen voor zichzelf, maar voor meerdere personen.

Een belangrijke rol bij Kook jij of ik wordt toebedeeld aan onze lokale boeren, die we persoonlijk kennen. We hechten veel waarde aan pure en eerlijke producten, waarbij herkomst van de ingrediënten voorop staat. Want smaakt uw stukje vlees niet nóg lekkerder en verser wanneer u weet dat het dier een goed leven heeft gehad?

Wekelijks kunt u via de webshop van Food Connect kiezen uit een gevarieerd assortiment van een vlees- en visgerecht tot aan twee vegetarische maaltijden. De gerechten zijn binnen een half uur te bereiden. Omdat u kunt kiezen of u met uw bewoners geheel zelf of deels kookt, worden ook uitgebreidere gerechten met een langere bereidingstijd heel aantrekkelijk.

Of u ervoor kiest om met uw bewoners zelf te koken of ons dit (deels) voor u te laten doen, u ontvangt een heerlijke tas vol met verse producten. Door middel van een handige receptenkaart legt onze kok Ruud precies uit hoe de maaltijd bereid moet worden. Zo zet u met uw bewoners in een handomdraai een gevarieerde maaltijd op tafel!

De beste manier om dit concept te ervaren, is natuurlijk door het te proberen! Neem contact op met één van ons en ontvang een proefbox van Kook jij of ik, waarmee u zelf aan de slag kunt!

Bewaren