Toppers van bezorgers: Ook met winterse weer bezorgen ze veilig bij u thuis

8 februari 2021 - 11:59

Afgelopen weekend werden we getrakteerd op een (dik) pak sneeuw. Ook bij Food Connect in Almelo ligt er een wit sneeuwdek. Dit leverde al veel sneeuwpret op onder jong en oud, maar zorgt voor onze bezorgers ook voor een winterse uitdaging op de weg.

Ondanks het winterse weer zijn onze toppers van bezorgers veilig op pad om uw maaltijden bij u thuis te bezorgen. Zo hoeft u de deur niet uit en kunt u toch genieten van een heerlijke, versgekookte maaltijd. Onze bezorgers gaan ‘door weer en wind, met de maaltijden die u lekker vindt’.

Bezorging van maaltijden omtrent het Coronavirus

Daarnaast bevinden we ons nog steeds in de tweede lockdown. De maaltijden van Food Connect worden met veel zorg en onder strenge hygiënevoorschriften bereid in onze keuken. We houden ons zowel tijdens het koken, als het bezorgen van de maaltijden aan de landelijke voorschriften en we treffen zelf ook extra voorzorgsmaatregelen.

Tijdens deze lockdown is het niet altijd vanzelfsprekend om even de deur uit te gaan om bijvoorbeeld boodschappen te doen. Food Connect staat daarom voor u klaar! We koken heerlijke maaltijden en houden daarbij rekening met uw persoonlijke eetwensen. De maaltijden worden veilig bij u thuisbezorgd door een vaste bezorger, dat is wel zo prettig.

De voordelen op een rijtje

  • Verse, gevarieerde en lekkere maaltijden, speciaal voor u gekookt
  • U hoeft de deur niet uit voor uw avondmaaltijd, wij bezorgen dit veilig bij u thuis
  • U kunt de maaltijden volledig zelf samenstellen
  • Binnen 10 minuten aan tafel: u hoeft de maaltijd alleen te verwarmen in de oven of magnetron
  • U betaalt veilig achteraf en zit niet vast aan een abonnement
  • Probeer het vrijblijvend en voordelig: bestel een proefpakket van 3 maaltijden voor maar € 15,- of 5 voor € 20,-. We bezorgen deze gratis bij u thuis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor vragen omtrent uw maaltijden of de bezorging kunt u contact opnemen met onze klantenservice via 0888–10 10 10 of klantenservice@foodconnect.nl.

Meer informatie over Corona van het RIVM

Wanneer de situatie omtrent het Coronavirus verandert, zullen wij u hiervan om de hoogte stellen. Meer informatie over het virus kunt u vinden op de website van het RIVM: www.rivm.nl/coronavirus.