Twee inspirerende dagen op de Welkom in de Zorg

8 april 2016 - 09:20

Op woensdag 6 en donderdag 7 april 2016 vond in de Jaarbeurs in Utrecht een nieuwe editie van de vakbeurs ‘Welkom in de Zorg’ plaats. ‘Welkom in de Zorg’ is het meest complete platform voor gastvrijheid, en op deze dagen hebben we we u kennis  laten maken met onze nieuwe en unieke maaltijdconcepten en uitgebreide services.

“Het waren twee inspirerende dagen op de Welkom in de Zorg. We hebben vele bekende gezichten mogen verwelkomen in onze mooie stand maar ook vele nieuwe gezichten”, vertelt Peter Broekhof, hoofd verkoop bij Food Connect.

Welkomindezorg

“Doordat Food Connect zich de afgelopen jaren heeft doorontwikkeld en we een compleet en op maat gemaakt dienstenpakket kunnen bieden aan zorg- en welzijnsorganisaties en kleinschalig wonen, was daar de afgelopen dagen veel vraag naar. Daarnaast was er ook veel interesse voor de maaltijden aan huis. Het waren super dagen”, vervolgt Peter.

Wilt u meer informatie over onze maaltijden aan huis of kleinschalig wonen, kunt u contact opnemen met Peter of Frank via 0 888 – 10 10 10.