Nieuwe krant boordevol voorjaarsvitamientjes

13 maart 2017 - 16:11

Hoera, de lente staat weer voor de deur! We laten de winter snel achter ons en gaan verder in het nieuwe seizoen met een krant boordevol voorjaarsvitamines.

PASEN, LENTE, KONINGSDAG?

We hebben de komende maanden veel te vieren en daarom is onze krant dubbel zo dik! Stiekem keken we al even uit naar de lente, want we hebben zoveel nieuwe gerechten ontwikkeld en gekookt, dat we bijna niet meer kunnen wachten.

Ondertussen was Chantal van de klantenservice al druk bezig met eieren verzamelen, want het is al weer zo Pasen. Vergeet u de Paashaantjes (via de flyer) niet te bestellen? Maar dan zijn we er nog niet, want 27 april is onze Koning jarig, dit vieren we samen met u door o.a. heerlijke Oranje gerechten met een Koninklijk tintje. We sluiten deze krant af met verschillende variaties van aspergegerechten, want die zijn zó lekker dat we ze u niet kunnen onthouden. Dat wordt smullen dus.

Onze bezorgers zijn al onderweg naar u om de krant, samen met uw maaltijden te bezorgen. Ga er maar eens lekker voor zitten en puzzel uw weg door deze uitgebreide krant.

Wilt u een gratis exemplaar van de krant ontvangen? Bel dan naar 0888-101010 of stuur ons een e-mail.

Ik wens u alvast smakelijk eten!

Groet, Herbert
Kok Food Connect

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren