Van Twents naar Werelds met de gerechten van Food Connect

2 mei 2016 - 13:15

In haar 15-jarige bestaan heeft Food Connect, leverancier van verse en vriesverse maaltijden, al vele mijlpalen behaald: van lokale tot landelijke bezorging in bijna geheel Nederland, de introductie van de maaltijdautomaat en het nieuwe food-concept Kook jij of ik, waarbij de klant zelf kan kiezen of hij of zij de gerechten versbereid ontvangt óf zelf kookt. In dit jaar kan er voor deze Twentse onderneming nog een overwinning worden bijgeschreven: Food Connect biedt klanten met haar maaltijden een culinaire reis aan van Twents naar wereldse gerechten.

In 15 jaar tijd is de consument sterk veranderd en daarmee ook de behoefte en vraag naar 656_OvenschotelBroccoliGehaktandere voeding: van traditionele gerechten met aardappels, groenten en vlees naar de Nederlandse keuken met diverse wereldse invloeden. Met haar vernieuwde en uitgebreide assortiment van verse en vriesverse maaltijden weet Food Connect de nieuwe consument te vinden en aan zich te binden.

In dit nieuwe assortiment vindt u uiteraard de authentieke Hollandse gerechten terug, daarnaast bestaat deze uit gerechten met een Oosterse, Javaanse en een Surinaamse tint. Een mooie toevoeging zijn de seizoensgebonden gerechten en de pure, eerlijke producten uit de Twentse streek van Kook jij of ik, waarbij herkomst en pure lokale ingrediënten een belangrijke rol spelen. Daarmee blijft Food Connect toonaangevend, ook voor de toekomst.

Al deze gerechten zijn smakelijk verpakt in een geheel nieuw assortimentsboek, die de huidige en nieuwe klanten vanaf 2 mei thuis ontvangen en die uiteraard op de webshop van Food Connect te bestellen zijn.

Bekijk onderstaand ons nieuwe assortimentsboek