Update over het Coronavirus

13 maart 2020 - 15:23

Het zal u niet ontgaan zijn dat het Coronavirus veelvuldig in het nieuws is. Wij kunnen ons voorstellen dat dit voor u vragen oproept omtrent de bereiding en bezorging van uw maaltijden. Omdat Food Connect veel waarde hecht aan ieders gezondheid en wij graag met u als klant meedenken, hebben we uit voorzorg enkele maatregelen getroffen.

Allereerst willen wij u laten weten dat wij de maaltijden nog gewoon bij u bezorgen, zoals u dat van ons bent gewend. Wel willen wij u vragen om de maaltijden van de bezorger op gepaste afstand aan te nemen bij de voordeur en uw menukaart bij de hand te houden. Mocht u niet mobiel zijn, waardoor u de maaltijden niet bij de voordeur aan kunt nemen, dan blijven wij, op gepaste afstand, de maaltijden natuurlijk voor u in de koelkast zetten. Om besmetting en verspreiding van het virus te voorkomen desinfecteren onze bezorgers hun handen voor en na elke bezorging met handdesinfectiemiddel.

De maaltijden worden met de grootst mogelijke zorg en onder strenge hygiënevoorschriften bereid in onze keuken. Uiteraard houden wij ons aan de landelijke voorschriften omtrent het Coronavirus. Daarnaast worden er extra voorzorgsmaatregelen getroffen in de keuken middels interne protocollen.

Wat kunt u zelf doen?
– Zorg voor een goede persoonlijke hygiëne.
– Schud geen handen.
– Hoest / nies in uw elleboog.
– Was uw handen grondig met water en zeep en gebruik eventueel desinfectiemiddel. Was uw handen zowel voor het nuttigen van de maaltijd, als na het eten ervan.
– Maak indien nodig gebruik van papieren zakdoekjes, die u direct weggooit na gebruik.
– Raak zo min mogelijk uw ogen, neus en mond aan.
– Ventileer ruimtes goed door bijvoorbeeld ramen open te zetten.

Mocht u klachten ervaren als koorts en/of benauwdheid, dan raden wij u aan om hierover telefonisch contact op te nemen met uw huisarts.

Meer informatie?
Wanneer de situatie omtrent het Coronavirus verandert, zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Meer informatie over het virus kunt u vinden op de website van het RIVM: www.rivm.nl/coronavirus.

Voor vragen omtrent uw maaltijden of de bezorging ervan kunt u contact opnemen met onze klantenservice, via 0 888 – 10 10 10 of klantenservice@foodconnect.nl.