Topdrukte tijdens kerst bij Food Connect

21 december 2017 - 10:25

Food Connect kookt voor ruim 10.000 klanten

ALMELO –Het is flink aanpoten bij Food Connect. De maaltijdleverancier van Twente kookt dezer dagen ruim tienduizend extra kerstdiners, die vervolgens door heel Nederland worden bezorgd. Een prachtige uitdaging voor het bedrijf, dat druk bezig is al deze bestellingen te verwerken om alles op tijd bij de mensen thuis te kunnen krijgen.

De consumenten konden in de afgelopen weken bij Food Connect hun eigen kerstmenu samenstellen. Speciaal voor de naderende feestdagen is er een wisselend assortiment samengesteld. Zo staat er bijvoorbeeld kiprollade gevuld met appel en rozijnen, varkenshaasoester of een heerlijke visstoofpot op het menu. Achtduizend mensen hebben ondertussen een persoonlijk feestmenu samengesteld, waardoor ze tijdens de kerstdagen kunnen genieten van een heerlijk diner op maat.

Kerstdinerbestellen.nl

Daarnaast hebben Food Connect, Kook jij of ik en Kerstdiner bestellen hun krachten gebundeld en zijn ze een samenwerking gestart. Via de website kerstdinerbestellen.nl konden consumenten een 3 of 4-gangenmenu bestellen, met onder andere (h)eerlijke biologische- en streekproducten en bijpassende garnituren. Verse gerechten, die aan de hand van een meegeleverd boekje met bereidingen en garneertips in een handomdraai op tafel staan. Bijna tweeduizend mensen genieten op deze manier tijdens de kerstdagen van bijvoorbeeld een smakelijke rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en een kruidendressing of gerookte zalm. Of een klassieke hazenpeper met cranberries, aardappelpuree met peterselie en knoflook en een hazelnoot bavarois met krokante vulling van karamel en hazelnootstukjes als dessert, maar dan zonder kookstress!

Topdrukte

Met man en macht wordt er de komende dagen gewerkt om deze gerechten te bereiden en op tijd bij de mensen thuis te kunnen bezorgen. Een flinke klus, maar door de inzet van alle medewerkers van Food Connect kunnen er straks ruim tienduizend mensen van een heerlijk en kwalitatief hoogwaardig kerstdiner genieten.