Toetjes van Zuivelhoeve horen nu bij het menu van Food Connect

29 maart 2017 - 07:37

TWEKKELO – Een heerlijke en voedzame maaltijd is niet compleet zonder een voortreffelijk toetje. Food Connect is een ambachtelijke bereider en accurate thuisbezorger van complete verse maaltijden. Vanaf nu breidt Food Connect het keuzemenu uit met toetjes die met eenzelfde liefde voor versheid en kwaliteit worden bereid.

Wij geloven in de producten met een duidelijke herkomst, want als je weet wat je eet proef je meer

De maker daarvan is Zuivelhoeve in Twekkelo. Wat Zuivelhoeve en Food Connect met elkaar gemeen hebben is dat zij kiezen voor eerlijke producten uit de eigen streek. Jacqueline Roerink van Zuivelhoeve: ”Wij geloven in de producten met een duidelijke herkomst, want als je weet wat je eet proef je meer.”

Precies deze nuchtere waarheid trok Food Connect over de streep om de bekende toetjes van Zuivelhoeve vast op te nemen in het eigen keuzemenu met vers bereide thuismaaltijden. ”Wij vinden en versterken elkaar in onze kernwaarden waar het gaat om het verwerken van eerlijke ingrediënten. Het gegeven dat Food Connect en Zuivelhoeve allebei echte familiebedrijven zijn, dat speelt natuurlijk ook heel sterk mee’, vertelt Rogier Terhalle van Food Connect. Jacqueline en Rogier vatten het nog eens samen: ”Het lokale karakter brengt ons bij elkaar. Onze klanten willen precies weten waar het eten vandaan komt.”


Weidemelk

Het brede assortiment van Zuivelhoeve, biedt de klanten van Food Connect een grote variatie aan BOER’N VLA®, YOGHURT, BOER’N PAP®, BOER’N KWARK® EN BAVAROIS, allemaal verkrijgbaar in verschillende smaakvarianten. Jacqueline Roerink legt uit dat dat de plattelandszuivel van Zuivelhoeve gemaakt wordt van 100% weidemelk, afkomstig van een vaste groep eigen boeren. ”Die hebben hun boerderijen allemaal binnen een straal van vijftig kilometer van ons bedrijf in Twekkelo. Al deze boeren beschikken over het weidemelk-certificaat. Hun koeien staan jaarlijks tenminste 120 dagen in het weiland gedurende minstens zes uur per dag”, aldus Jacqueline. ”Daarnaast zijn de vla, yoghurt en pap onlangs vernatuurlijkt, dus bevatten ze geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen.”

Proeven

Rogier Terhalle weet dat hij de Food Connect-klanten het beste kan overtuigen door de toetjes van Zuivelhoeve te laten proeven. Daarom ontvangen alle klanten deze week een gratis toetje van Zuivelhoeve. Voor nieuwe klanten staat in het Hengelo’s Weekblad een aantrekkelijke aanbieding.