Tine is trots op de warme maaltijd bezorging in Hengelo

11 december 2017 - 14:51

Een aantal jaar geleden dreigden er een flink aantal mensen uit Hengelo de dagelijkse vaste warme maaltijd aan huis kwijt te raken, vanwege het sluiten van een grote keuken bij een zorginstelling. Het probleem werd opgelost door maaltijdleverancier Food Connect, in samenwerking met een groep enthousiaste vrijwilligers. Ondertussen werkt een geolied team van vrijwilligers al lange tijd samen en zorgen zij er voor dat verschillende inwoners van Hengelo dagelijks kunnen genieten van een heerlijke warme maaltijd.

HENGELO – Een van de vrijwilligers is Tine Koers. Zij komt dagelijks bij de mensen thuis, om de warme maaltijden persoonlijk te overhandigen. Voor veel van hen is dit een noodzakelijke oplossing, omdat ze niet meer voor zichzelf kunnen zorgen. Maar ook wanneer u nog uitstekend zelf kunt koken en voor het gemak wil kiezen, is de warme maaltijd van Food Connect de ideale oplossing: “Iedereen die graag tussen de middag een warme maaltijd aan huis wil, is van harte welkom,’’ zegt Tine.

Hoe werkt het?
Als klant bestelt u elke week de maaltijden bij Food Connect. Met de persoonlijke menukaart kiest u waar u zin in heeft en stelt u een eigen maaltijd samen. Food Connect kookt met verse ingrediënten en houdt rekening met persoonlijke wensen van de klant. Hierdoor heeft u altijd een verse en gevarieerde maaltijd op tafel staan. De maaltijden worden vervolgens door Food Connect op een centraal punt bezorgd, waarna ze in de keuken worden verwarmd door vrijwilligers. “Daarna bezorgen wij de maaltijden door heel Hengelo bij de mensen thuis’’ zegt Tine. Elke dag zijn de mensen blij om haar te zien: “De tafel is meestal al gedekt als ik kom. Het is toch ook de ideale oplossing? Warm eten, dat is het hoogtepunt van de dag!”

Meer informatie?
Woont u in Hengelo en wilt u ook warme maaltijden aan huis bezorgd krijgen? U kunt voor de hele week gerechten bestellen. Deze zijn al te verkrijgen vanaf €6,45 per maaltijd en worden gratis door de vrijwilligers thuisbezorgd. Tot het einde van het jaar krijgt u bovendien de mogelijkheid om met een introductiekorting van 35% de maaltijden uit te proberen! Food Connect is te bereiken via telefoonnummer 0888-101010 of per e-mail: klantenservice@foodconnect.nl