Trots kijken we terug op het jaar 2018!

20 december 2018 - 12:20

Het is bijna niet te geloven wat wij samen met onze klanten en collega’s, voor elkaar hebben gekregen het afgelopen jaar! We hebben zoveel mooie ontwikkelingen mogen doormaken, zoals de nieuwe verpakking die we hebben gelanceerd, wat jou vast niet ontgaan is. We zijn enorm trots dit bereikt te hebben. Maar er is nog veel meer gebeurd in 2018: kijk je met ons mee?

Nieuwe verpakking

Wist je dat de voorbereidingen voor de verpakking maar liefst twee jaar geleden al zijn begonnen? We hadden de wens om de verpakking in een nieuw jasje te steken: Een jasje dat iets meer past bij deze tijd en wat het zelf samenstellen van de maaltijd nog eenvoudiger en leuker maakt voor onze klanten. En we kunnen vaststellen dat dit zeker is gelukt! We vielen op bij de ‘Packaging Awards 2018’, door onze eigen kijk op versbeleving en originele samenstelling van de verpakking, waarvoor we werden genomineerd. Bij het ontwikkelen van de verpakking hebben de wensen van onze klant klant altijd voorop gestaan. We zijn dan ook enorm blij dat onze klanten ons zo gesteund hebben, want zonder hen was dit niet gelukt!

Heracles almelo

Topsport en goede voeding gaan hand in hand. Om tot optimale prestaties te komen is het  belangrijk dat de topspelers genieten van een uitgebalanceerde maaltijd. Uiteraard zijn ze bij voetbalclub Heracles Almelo zich hier ook bewust van. Daarom ging Heracles begin dit jaar de samenwerking aan met ons waarbij de spelers na een uitwedstrijd in de bus kunnen genieten van een warme maaltijd van Food Connect. De maaltijden worden in de spelersbus in speciale ovens verwarmd door de buschauffeur, waarna de spelers bij terugkomst direct kunnen
aanschuiven.

“Heracles Almelo scoort met de maaltijden van Food Connect”

Heracles Almelo speler Wout Droste was in zijn nopjes met de gerechten van ons:
“Om optimaal te kunnen herstellen moet je binnen een uur na een wedstrijd weer goed eten. De warme maaltijd is dan belangrijk om de tank met eiwitten, koolhydraten en vitaminen weer aan te vullen. Er is genoeg keuze en het is allemaal zeer goed te eten”.

Eten met gemak

Food Connect kwam dit jaar al diverse keren in het nieuws; één bericht daarvan was dat we Eten met gemak hebben overgenomen. We werken hierbij samen met 25 ondernemers, die  verdeeld over heel Nederland maaltijden aan huis bezorgen. Er veranderde gelukkig niets voor onze klanten, maar het zorgde er wel voor dat Food Connect haar bezorggebied verder kon uitbreiden zodat nog meer mensen kunnen genieten van onze maaltijden!

Innofood award

Al deze mooie ontwikkelingen van 2018 gingen niet onopgemerkt voorbij in Nederland.  Innofood, een netwerkorganisatie van bedrijven in de voeding in Oost-Nederland nomineerde
ons begin oktober voor het jaarthema ‘The taste of success’. De indrukwekkende ontwikkelingen zoals de nieuwe verpakking en overname van Eten met gemak zorgden
ervoor dat Food Connect als grote winnaar de Innofood Award 2018 in de wacht sleepte. Deze award is een bekroning op het werk van het afgelopen jaar. Een prestatie die we zonder onze collega’s en klanten niet hadden kunnen behalen!