Roos: “Ik vind het fijn dat ik iets voor onze klanten kan betekenen”.

6 juli 2020 - 14:02

Vandaag stellen we u voor aan Roos. Ze is sinds kort werkzaam bij Food Connect. “Ik heb de opleiding management assistent gevolgd en uiteindelijk heeft mij dit bij de afdeling klantenservice van Food Connect gebracht”, vertelt ze enthousiast.

“Het leukste aan mijn werk vind ik het contact met onze klanten”, vertelt Roos lachend. “Geen dag is hetzelfde op de klantenservice, dit komt onder andere door mijn werkzaamheden, maar ook door de verschillende mensen die ik aan de telefoon heb”, gaat ze verder. Food Connect voorziet vooral ouderen van maaltijden en deze doelgroep vindt Roos erg leuk! “Je spreekt veel mensen op één dag en ze hebben allemaal wel wat te vertellen. Soms moet ik iets meerdere keren herhalen, omdat iemand bijvoorbeeld doof is, maar dat vind ik helemaal niet erg! Dat hoort erbij. Ik vind het fijn dat ik iets voor onze klanten kan betekenen”, vertelt Roos. Maar telefoneren is natuurlijk niet het enige wat Roos doet. “Ik voer ook bestellingen van klanten in en als iemand een proefpakket aanvraagt zorg ik dat deze goed in het systeem komt te staan”, vertelt ze.

In haar vrije tijd is Roos scoutingleidster in Oldenzaal. “Ik ben leidster van de scouts, dat is een groep van meisjes tussen de 12 en 16 jaar. Ik begeleid hen bij allerlei activiteiten. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om te zwemmen”, sluit Roos af met een glimlach.