René Teerink biedt in zijn rijdende supermarkt verse maaltijden van Food Connect aan

9 mei 2018 - 07:34

“Met hoogwaardige producten kan ik het verschil maken.”

René Teerink biedt in zijn rijdende supermarkt verse maaltijden van Food Connect aan

HALLE – In de grote steden zijn ze door de enorme concurrentie nagenoeg verdwenen, maar in de Achterhoek is de rijdende supermarkt van René Teerink nog steeds onmisbaar. Al jarenlang is hij een graag geziene gast in plaatsen als Doetinchem, Lichtenvoorde, en Halle. De ondernemer heeft het enorm druk en floreert als nooit tevoren. “Als je je maar onderscheidt,” vertelt de hardwerkende Teerink, die sinds kort ook de verse maaltijden van Food Connect aanbiedt.

De ondernemer rijdt al dertig jaar rond in zijn prachtige SRV-wagen en heeft in al die jaren flink wat veranderingen meegemaakt. Zo voldoet zijn rijdende winkel aan alle wensen van deze tijd en gaat zijn assortiment met de tijd mee. Onlangs liet Teerink zijn winkel nog opnieuw stickeren: ,,Dat moet ook,’’ vertelt Teerink. “Je moet actief blijven, meegaan met de tijd en goed luisteren naar de klanten.’’

René rijdt vaste routes door verschillende plaatsen in de Achterhoek. Daardoor hoeft hij geen bezorgkosten te vragen en weten klanten waar ze aan toe zijn: ,,De klant staat voorop,’’ vertelt de ondernemer, die voor zijn klanten graag een stapje extra zet: “Ik haal de boodschappenbriefjes bij ze op, doe de boodschappen en pak deze vervolgens weer bij de klant in de koelkast.’’ Daarmee bewijst de ondernemer zijn meerwaarde ten opzichte van de concurrentie: ,,Een grote doelgroep heeft hier ook belang bij, zeker de mensen die slecht ter been zijn of hulp nodig hebben. Die waarderen het nog het meest. Doordat ik wekelijks bij ze langskom zijn ze niet afhankelijk van anderen. Ze kunnen me altijd bellen.’’

In zijn prachtige winkel biedt René een verrassend uitgebreid assortiment aan. Naast de gangbare en alledaagse producten heeft Teerink ook hoogwaardige producten van de plaatselijke bakker en slager in zijn assortiment. Dit tot groot genoegen van zijn klanten: ,,Ik moet de supermarkten niet kopiëren, maar juist wat meer bieden. Dat kan met hoogwaardige producten. De klant waardeert dat enorm en vindt het iedere keer weer fijn wanneer ik weer langskom!”

Sinds enkele weken heeft de ondernemer zijn assortiment uitgebreid en kunnen zijn klanten genieten van de verse maaltijden van Food Connect: ,,We hadden altijd al de vriesverse gerechten van Food Connect in ons assortiment, maar we bieden nu ook de verse maaltijden aan,’’ zegt Teerink. De keuze voor Food Connect was eenvoudig: ,,Ik heb ze zelf ook geprobeerd, de maaltijden zijn erg lekker! De nieuwe verpakking ziet er mooi uit en het assortiment is groot,” vertelt de ondernemer trots. “Deze gerechten passen uitstekend bij de hoogwaardige kwaliteitseisen van mijn producten. Met deze heerlijke maaltijden kan ik het verschil maken ten opzichte van de supermarkt’’!