Reactie van een klant: “Een pluim voor Food Connect”

8 juli 2016 - 12:24

We krijgen regelmatig ‘fanmail’ van onze klanten, waarin ze ons bedanken of complimenteren. Vorige maand kwam het blad Glutenvrij van de Nederlandse Coeliakie Vereniging uit, met daarin een pluim van Marjan van den Buijs voor Food Connect en Vivent. Het artikel:

Marjan van den Buijs wil heel graag de maaltijdservice van Food Connect een flinke pluim geven. “Toen mijn moeder niet meer dagelijks kon koken, zijn we via de thuiszorg van Vivent in contact gekomen met de maaltijdservice van Food Connect uit Almelo, website www.foodconnect.nl. Zij bieden koelverse glutenvrije maaltijden aan die wekelijks door vrijwilligers thuisbezorgd worden. De maaltijden worden in een geheel glutenvrije keuken bereid.

Mijn moeder kan iedere dag kiezen uit 3 verschillende vis/vlees gerechten, gecombineerd met diverse bijgerechten. Voor gewone maaltijden zijn er 5 keuzes per dag, maar met die glutenvrije keuzes zijn we heel tevreden. De kwaliteit van de maaltijden is prima en ze zien er lekker uit.

Als er iets is hoef ik maar even te bellen en alles wordt meteen geregeld. Bijvoorbeeld als er per ongeluk een bestellijst ontbreekt, wordt er meteen een andere per post opgestuurd. Toen mijn vader in het ziekenhuis opgenomen moest worden, en al snel bleek dat hij er een tijdje moest blijven, zorgde één telefoontje ervoor dat er voor hem geen maaltijden meer bezorgd werden tot duidelijk was dat hij weer naar huis kon. Al met al zijn wij heel erg blij met deze prima oplossing”, aldus Marjan van den Buijs.

Hartelijk dank voor deze mooie pluim, Marjan!