Nieuwe franchisenemer Wijhe

1 maart 2013 - 08:51

In Wijhe start een uniek concept voor maaltijdservice. Gasterij Nijlant heeft zich aangesloten bij het landelijke `Uw Maaltijd` concept van Food Connect.

Gasterij Nijlant bezorgt reeds warme maaltijden voor senioren en alleenstaanden aan huis. Door de samenwerking met Food Connect, kan nu een breder assortiment worden aangeboden. Het assortiment bestaat dan uit ambachtelijke, lekkere en gezonde maaltijden, die per individu worden gekookt en waarbij rekening wordt gehouden met alle soorten diëten en portiegrootten.

Jaap Doorgeest van Gasterij Nijlant is al lang op zoek naar een partner die minimaal dezelfde kwaliteit en flexibiliteit kan bieden als die zijn klanten reeds van hem gewend zijn. `Het grote voordeel is dat ik mij meer bezig kan houden met het gewenste persoonlijke contact met mijn klanten en dat Food Connect alle administratieve rompslomp van mij uit handen neemt. En ik behoud mijn eigen identiteit als Gasterij Nijlant voor bezorgmaaltijden`, aldus Jaap Doorgeest.

Benno Schildkamp van Food Connect vult hem aan: `Iedereen weet dat het belangrijk is om gezond te eten. Toch wordt vaak weinig tijd besteed aan de dagelijkse maaltijd. Vooral ouderen eten vaak eenzijdig en blijken soms ondervoed te zijn. Een lekkere, volwaardige en makkelijk te bereiden maaltijd is dus heel belangrijk. Onze service is volledig ingericht op deze doelgroep en in combinatie met de beste lokale toprestaurants kunnen wij u de beste maaltijd garanderen.`