Meneer Stasse is klant van het jaar 2020!

21 december 2020 - 14:21

Met trots stellen we aan u voor, klant van het jaar 2020: meneer Stasse (92) uit Amsterdam. Hij is sinds december 2017 klant bij Food Connect en met deze mooie bokaal willen we hem graag in het zonnetje zetten!

Meneer Stasse maakte al enige tijd gebruik van een maaltijdservice via de thuiszorg, maar deze stopte helaas. Hij moest dus opzoek naar een andere oplossing. “Food Connect bood die oplossing, ik vind het erg prettig dat ik op deze manier gemakkelijk een maaltijd op tafel kan zetten”, vertelt meneer Stasse.

Het assortiment van Food Connect is heel uitgebreid, maar meneer Stasse is groot fan van Hollandse pot. “Dat vind ik echt het lekkerst, vooral stamppot zuurkool!”, vertelt hij. “Dat eet ik al sinds ik klein was. Mijn moeder maakte altijd stamppot zuurkool voor mijn verjaardag en later deed mijn vrouw dat ook. De stamppot zuurkool van Food Connect is ook ontzettend lekker!”, vertelt meneer Stasse lachend.

De bezorgers van Food Connect bezorgen de maaltijden persoonlijk thuis, desgewenst tot in de koelkast. “Dat is ook erg makkelijk en mijn vaste bezorger is een vriendelijke jongeman”, vertelt meneer Stasse. “Ik ben ontzettend tevreden over Food Connect, het is een echte uitkomst voor mij”, sluit meneer Stasse af.