Maaltijdwinkel is een online primeur!

1 maart 2013 - 09:21

“Vanaf nu hebben alle klanten de mogelijkheid om hun heerlijke gerechten online samen te stellen en dit wordt op een zeer bijzondere manier gevisualiseerd,” aldus Rogier Terhalle van Food Connect Maaltijdservice te Almelo.

In eigen beheer heeft Food Connect deze unieke maaltijdwinkel ontwikkeld en de reacties zijn overdonderend. Klanten zien elk gekozen onderdeel (zoals vlees, vis, groenten, saus, jus, aardappelen, rijst, pasta’s, soepen, toetjes, stuks fruit, rauwkost) als afzonderlijke foto’s  verschijnen op een bord. Men kan digitaal een bestelling plaatsen en deze wordt dan persoonlijk voor de klant gekookt. Wekelijks worden deze maaltijden vers in bijna geheel Nederland huis aan huis bezorgd.

“Achter de schermen hebben we lang getest met onze klanten en seniorenpanels” vervolgt Rogier Terhalle. “Het heeft erin geresulteerd dat we veel leuke reacties krijgen, van klanten, thuiszorgmedewerkers en mantelzorgers die al veelvuldig gebruik maken via hun computer, tablet of i-pad”.

Ook online lekker eten bestellen voor jezelf, ouders, buren of kennissen? Voor een kijkje in de keuken en online registratie: www.uwmaaltijd.nl

Food Connect Maaltijdservice is een landelijke aanbieder van smakelijke maaltijden met bijbehorende voor- na- en bijgerechten. Food Connect onderscheidt zich in de enorme flexibiliteit van zowel de persoonlijke keuzes en samenstelling van de maaltijden, als ook het maatwerk in de uitgebreide dienstverlening voor o.a. de bezorging aan huis en kleinschalig wonen.