Het is de dag van de maaltijdbezorger!

6 september 2020 - 12:20

Vandaag is het de dag van de maaltijdbezorger! Een goede reden om onze toppers nog eens extra in het zonnetje te zetten. ☀️

Onze bezorgers gaan, samen met alle andere maaltijdbezorgers van Nederland, door weer en wind om bij u een maaltijd te bezorgen. Wij staan op deze dag daar extra bij stil, want onze bezorgers zijn echte toppers! Naast dat zij heerlijke maaltijden bezorgen, staan ze ook klaar voor onze klanten. Onze bezorgers beantwoorden al uw vragen, vullen met u de menukaart in, zetten uw maaltijden in de koelkast en maken graag een praatje. Onze klanten kijken dan ook echt uit naar het wekelijkse bezoek van onze bezorgers!

De afgelopen periode heeft Food Connect het extra druk gehad en dit betekende natuurlijk ook extra drukte voor onze bezorgers. Hierdoor hebben zij nog harder gewerkt om iedereen te voorzien van heerlijke, verse maaltijden. Wij zijn ontzettend trots dat onze bezorgers al onze klanten zo goed helpen. Hiervoor willen we hen heel erg bedanken! Applaus voor de maaltijdbezorgers. ?