Maak kennis met onze logistieke medewerkers René & Vally!

13 juli 2017 - 08:01

“Je kunt jezelf echt ontwikkelen bij Food Connect”, vertelt logistiek medewerker René Siemerink vol enthousiasme. “Zo zijn Vally en ik beide begonnen als bezorger en werken we nu met veel plezier op de logistieke afdeling”. René en Vally werken nauw samen en zorgen voor de logistieke planning, ontvangst van de producten en het voorbereiden van de routes. We vroegen ze snel meer over hun werkzaamheden bij Food Connect!

“Ik werk al jaren met veel plezier bij Food Connect”, vertelt René. “Ik ben 11 jaar geleden begonnen als bezorger, waar ik direct ontzettend enthousiast over het bedrijf ben geworden. Door de leuke
collega’s en het prettige contact met klanten wist ik direct dat ik hier op mijn plek zat. In mijn tijd als bezorger heeft een klant zelfs een trui voor mijn zoon gebreid. Dit vond ik zo’n mooi en bijzonder
gebaar!”. Vally sluit zich hier geheel bij aan. “Dat je verschillende posities in het bedrijf kunt vervullen is heel mooi, zo kan ik mijzelf echt ontwikkelen in de nuchtere en gezellige sfeer die bij Food Connect hangt”, vervolgt Vally.

Werkzaamheden

En deze sfeer is ook bij logistiek terug te vinden. Beide hebben ze ervoor gekozen om na 2,5 jaar als bezorger bij logistiek aan de slag te gaan. “Ik vond het werk als bezorger super, maar ik was toe aan een nieuwe uitdaging. En die ik heb ik zeker gevonden; zo bereid ik nu o.a. de routes van de bezorgers voor en ik regel de ontvangst van de producten die binnenkomen”, vertelt Vally. “René stuurt hierbij de logistieke afdeling aan en houdt zich voornamelijk bezig met de planning van de bezorgers en het onderhoud van het wagenpark. Met 11 routes dagelijks door heel Nederland is het van belang dat dit soepel verloopt, zodat de bezorgers zo snel mogelijk de gerechten bij onze klanten kunnen brengen. En zo zorgen we er samen voor dat de maaltijden bij onze klanten terechtkomen!”, vervolgt Vally.

Vrije tijd

Maar wat doen René en Vally in hun vrije tijd? “Ik vind het erg leuk om met mijn kinderen mee te gaan naar de sport. Het enthousiasme is zo mooi om te zien! Daarnaast vind ik het ook heel leuk om auto’s op te knappen. Daarom past mijn baan ook zo goed bij mij”, vertelt Vally lachend. René gaat in zijn vrije tijd vaak mee met zijn zoon naar paardenconcours. “Paarden hebben altijd al mijn interesse gehad, dus ik vind het heel gaaf om te zien dat mijn zoon die interesse deelt!”. Maar
René is ook een echte carnavalsliefhebber, waar hij ieder jaar ontzettend naar uitkijkt. “Wat een geweldig feestje is dat toch, en ook dat wordt begrepen bij Food Connect”, vertelt René met een knipoog.

Eten van Food Connect

En eten ze ook weleens maaltijden van Food Connect? “Zeker weten”, is het antwoord van René. “Ik vind de maaltijden van Food Connect heerlijk en daarbij is het ook nog eens heel gemakkelijk. Ik heb ook de nieuwe zomergerechten al mogen proeven en ik, als vleesliefhebber, word ontzettend enthousiast van de heerlijke barbeque-schotel!”, sluit René af.