Belt u ook weleens met Chantal van de klantenservice?

16 mei 2017 - 08:51

“Ik ga elke dag met heel veel plezier naar mijn werk”, vertelt Chantal van de klantenservice enthousiast. “Het contact met de klanten en de geweldige werksfeer zorgen ervoor dat ik na 5 jaar nog steeds helemaal op mijn plek ben bij Food Connect!”. We vroegen Chantal snel meer over haar werk bij de klantenservice.

“Bij de klantenservice is geen dag hetzelfde”, vertelt Chantal. “Wekelijks ontvangen we bijna 1000 telefoontjes, waarbij we de tijd nemen voor iedereen die een vraag, opmerking, compliment of soms klacht heeft. Zoals onze bezorger Henny (in de vorige krant) al zei: Je kunt echt iets voor de klanten betekenen, dat geldt ook voor ons. We proberen ons altijd in hen te verplaatsen, door ze te helpen zoals we zelf ook geholpen zouden willen worden. Dat is echt wel de kracht van Food Connect”.

Uitdaging en afwisseling

Maar het beantwoorden van de telefoon is niet het enige waar de klantenservice zich mee bezig houdt. “We houden ons naast de telefonie bezig met onder andere de e-mail, plaatsen bestellingen, bezoekersontvangst, orderverwerking en het voorbereiden van de routelijsten voor de bezorgers. Op deze manier zijn de dagen erg afwisselend en uitdagend, wat ik super vind!”

Wat doe je in je vrije tijd?

In haar vrije tijd is Chantal vaak bij de volleybal te vinden. Ze houdt ervan om lekker in te beweging te zijn! “Ik volleybal al jaren en geef daarnaast ook training aan een jeugdteam. Het is zo leuk om je hobby uit te kunnen oefenen en anderen hier ook in te kunnen ondersteunen!”, voegt Chantal toe.

“Ik hou van goed eten. Ik eet dan ook zelf regelmatig gerechten van Food Connect; het is gewoon zo makkelijk en ook nog eens heel lekker en verantwoord! En eigenlijk heel luxe, want er wordt elke dag voor mij gekookt, zonder dat ik de deur uit hoef! Geweldig, toch!”, vertelt Chantal lachend. “Ik heb bij Herbert (één van onze koks) ook al wat lekkers mogen proeven van de nieuwe gerechten en ik ben ontzettend enthousiast over de klassieke kip Hawaï schotel met ananas, gember en kerriesaus! Het is zo’n lekker fris gerecht met een variatie van heerlijke smaken; je proeft telkens weer wat nieuws. Ik kan niet wachten om deze te bestellen!”