Lekker eten? Met deze 5 populairste gerechten zit u altijd goed!

26 augustus 2021 - 07:20

Koken, het is niet de meest favoriete hobby van iedereen. Weinig tijd, geen zin of geen inspiratie; allemaal redenen om eens iets anders te proberen. Maar hoe zet u dan toch elke avond weer iets lekkers en gezonds op tafel? De oplossing? Bestel bij Food Connect! We hebben speciaal voor u de 5 populairste gerechten op het menu gezet.

Bij Food Connect hebben we een ruim assortiment aan maaltijden, van Hollandse kost tot wereldse gerechten. Er is keuze genoeg en voor ieder wat wils. Maar wat vinden onze klanten nou eigenlijk de lekkerste maaltijd? Dat zochten we voor u uit! We lichten graag de top 5 best verkochte maaltijden uit.

De meest geliefde maaltijd is het runderlapje met jus, aardappelen en rode kool met appel. Dat is ook niet zo heel gek. In Nederland houden we nou eenmaal van een typische Hollandse avondmaaltijd, bestaande uit aardappels, groente met een stukje vlees. Wat wel opvallend is, is de rode kool. Deze kool werd namelijk traditioneel vaak in de winter gegeten. Maar tegenwoordig is deze gekleurde kool gewoon het hele jaar door te bestellen en ook favoriet bij velen. En eerlijk: u heeft nog nooit zulke lekkere rode kool gehad. Het proberen waard!

Op plek twee staat ook een heerlijke Hollandse pot, namelijk runderhachee met stamppot hutspot. Hoewel u dit waarschijnlijk niet had verwacht, is dit één van de best verkochte gerechten, heel het jaar door. Bij hutspot denken we al snel aan de donkere maanden, maar bij Food Connect eten wij en onze klanten dit zo graag, dat we dit ook in de zomer op het menu zetten.

Het derde gerecht is zalmfilet met wittewijnsaus, aardappelpuree en spinazie à la crème. Zalm is naast tonijn en kabeljauw een vissoort waar veel mensen dol op zijn. Door regelmatig vette vis, bijvoorbeeld zalm, te eten verlaag je de kans op hart- en vaatziekten. Het is daarom verstandig om elke week vleesgerechten voldoende af te wisselen met visgerechten, zoals zalmfilet.

Kipsaté met bami goreng met prei, kip en roerei staat in onze top 5 op plek 4. Heeft u geen zin aan een Hollandse maaltijd? Ga dan voor dit lekkere wereldse gerecht bereid met heerlijke kruiden en specerijen. Hiermee brengt u nog meer variatie aan op uw wekelijkse menu. Gevarieerd eten zorgt ervoor dat u voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt, want elk voedingsmiddel bevat namelijk weer andere voedingsstoffen.

Als laatste, op plek vijf, hebben we de varkenshaasoester met peperroomsaus, gebakken aardappelwedges en gemengde groente. Varkensvlees is in Nederland, samen met rund, één van de meest gegeten vleessoorten. De varkenshaasoester is zacht, mager en mals en daarom voor velen ook een favoriet.

Loopt u het water in de mond en bent u benieuwd naar deze vijf winnende gerechten? Bestel dan deze gerechten vandaag nog. U heeft de keuze uit 3 gerechten voor 15 euro of 5 voor 20 euro, deze worden gratis bij u thuisbezorgd. Bestellen kan via foodconnect.nl/proefpakket of via onze klantenservice (tel. 0 888 – 10 10 10).