Kom zelf koken op de Zorgtotaal beurs, mét verse ingrediënten van het Nederlandse erf

6 maart 2017 - 15:23

Food Connect heeft, naast de maaltijdservice van vers bereide maaltijden, een nieuw foodconcept in de markt gezet voor consumenten én kleinschalig wonen: Kook jij of ik. Met dit concept bieden wij u de mogelijkheid om verse gerechten met pure, eerlijke ingrediënten uit de streek online te bestellen en bezorgd te krijgen op uw locatie. Uniek in Nederland, want u kunt zelf kiezen of u de gerechten zelf kookt met de bewoners of dat wij dat (gedeeltelijk) voor jullie doen.

Tijdens de Zorgtotaal beurs geven wij u hier graag een voorproefje van; u kunt namelijk zelf komen koken bij ons op de stand. U gaat, met hulp van onze kok Ruud, aan de slag met de ingrediënten van onze lokale boeren en zet in een handomdraai een heerlijke verse maaltijd op tafel. Even aanschuiven aan tafel en u kunt genieten van uw versgekookte maaltijd.

Een belangrijke rol bij Kook jij of ik wordt toebedeeld aan onze samenwerkende boeren, die we persoonlijk kennen. We hechten veel waarde aan pure en eerlijke producten, waarbij herkomst van de ingrediënten voorop staat. Geteeld met respect voor de dieren, de mens en het milieu.

Wekelijks bieden we u de keuze uit een gevarieerd assortiment van een vlees- en visgerecht tot aan een vegetarische maaltijd. Omdat u kunt kiezen of u met uw locatie geheel zelf of deels kookt, worden ook uitgebreidere gerechten met een langere bereidingstijd heel aantrekkelijk.

Wilt u meer informatie? Bezoek ons dan tijdens de Zorgtotaal beurs op stand 07BV.A088 of reserveer een plaats in onze gratis kookworkshop.