Henk: “Ik maak graag mensen enthousiast over onze maaltijden”.

29 september 2020 - 10:41

Vandaag stellen we u voor aan Henk, accountmanager bij Food Connect. “Ik heb de afgelopen jaren in de zorg gewerkt als accountmanager en vanuit daar kende ik Food Connect al. Ik was al enthousiast voordat ik binnen kwam en ik vind het dan ook erg leuk dat ik sinds april werkzaam ben bij Food Connect!”, vertelt Henk lachend.

“Mijn werk als accountmanager is het werven van nieuwe relaties, contact onderhouden en samenwerkingen aangaan met relaties, (zorg)organisaties en ledenservices. Met andere woorden, mensen enthousiast maken over onze maaltijden”, vertelt Henk. Tijdens de piek van de coronacrisis ging dat niet gemakkelijk, maar Henk heeft zeker niet stil gezeten. “We denken graag in oplossingen, dus ik heb toen bij de afdeling logistiek geholpen als bezorger”, vertelt hij enthousiast.

Henk is veel onderweg, hij bezoekt verschillende organisaties door heel Nederland. “Dat is iets wat mij erg aanspreekt, het contact met mensen. Ik leer onze klanten echt kennen. Zo kan ik goed inspelen op de vraag van de klant en uiteindelijk een mooie samenwerking creëren”, vertelt hij. Samenwerken, dat is iets waar Henk veel energie van krijgt! “Dat vind ik echt het mooiste aan mijn werk, een goede relatie opbouwen en vanuit daar samen verder groeien.”, sluit hij af met een lach.

Over Henk:
Naam: Henk Berends (38)
Woonplaats: Nijeveen
Functie: accountmanager bij Food Connect
Is: met mooi weer veel op de fiets te vinden, Nederland ontdekken! Houdt van lekker en goed eten. Is enthousiast, heeft kennis van zijn vak en bouwt graag nieuwe contacten op.