Ingrid geeft Food Connect een dikke 10!

4 mei 2020 - 14:22

Met trots stellen wij aan u voor: mevrouw Ingrid Bruggeling, 52 jaar en woonachtig in Den Haag. Ze is sinds kort klant bij Food Connect. “Samen met mijn broer ben ik klant geworden, ten tijde van de Coronacrisis. We zagen Food Connect op internet voorbijkomen en hebben direct een proefpakket besteld. De gerechten smaken erg goed en daarom bestellen we nu elke week maaltijden”, vertelt ze.

Ingrid is helaas ongeneeslijk ziek en daarom valt deze tijd haar extra zwaar. Ze zit al 7 weken in quarantaine en mist de gezellige gesprekken, activiteiten en bezoekjes. Ze vond het heerlijk om te koken voor haar moeder en broer, maar vanwege de Coronacrisis kan dit momenteel niet. “Het liefst maakte ik een driegangendiner, compleet met voorgerecht en toetje. Mijn moeder mist dat wel”, vertelt Ingrid. Zelf mist ze het ook, het was een fijne afleiding voor haar. “Het is erg moeilijk om alle boodschappen bij elkaar te krijgen en het is ook lastiger voor mij geworden, dus heb ik het koken uit handen gegeven aan Food Connect”, vertelt ze.

Eten is wel moeilijk geeft ze aan. “Ik heb geen gebit en een verlamming, dus het meeste eten is voor mij te hard. Maar de maaltijden van Food Connect zijn gelukkig lekker zacht! Ik heb laatst zelfs spareribs gegeten”, vertelt Ingrid enthousiast. Haar broer is ook tevreden over de maaltijden van Food Connect. “We sturen foto’s van de lekkerste maaltijden naar elkaar toe”, gaat ze verder. “Ook nemen we samen de menulijst door, dan raden we elkaar gerechten aan. Bijvoorbeeld de kipsaté, die is heerlijke zacht van structuur. Maar de aardappeltjes, bloemkool en spinazie zijn ook heerlijk.”

Ingrid is ook heel blij met de bezorgers. “Het zijn schatten! Het liefst zou ik ze een kop koffie aanbieden, maar dat kan nu helaas niet.” Ze zet de deur open voor de bezorger en wacht dan zelf voor het raam. “Ik zwaai altijd even. Vorige week zei de bezorger dat ik de groeten van mijn broer kreeg, de bezorger was dus eerst bij hem geweest, dat was zo leuk”.

Al met al is Ingrid tevreden over Food Connect! Ze vindt de maaltijden erg lekker en de bezorgers zijn vriendelijk. “Food Connect is voor mij één groot succes en krijgt dan ook een dikke 10!”, sluit ze enthousiast af.