Hup Holland Hup met Food Connect

27 mei 2014 - 08:57

Dit jaar heeft Food Connect, speciaal voor kleinschalige woongroepen, een leuke WK-actie ontwikkeld.

“Wij doen graag iets extra’s voor onze consumenten. Van kerstmaaltijden tot paashaantjes en nu dan deze WK-special.” zegt Wim Swier, eigenaar Food Connect. “Speciaal voor het WK-voetbal hebben we dit jaar enkele leuke producten bedacht, uiteraard allemaal in Zuid-Amerikaanse sferen.”

Locaties kunnen dit jaar tijdens het voetbal genieten van onder andere een buffet, bestaande uit de onderdelen ‘Ronaldo’ met een pittige Braziliaanse hachee, ‘Messi’ bestaande uit een Bonne Femme met onder meer chorizo en als laatste ‘Máraquez’, een uitgebreid Mexicaans onderdeel van het buffet met spare ribs en tortilla’s.

“Uiteraard houden we er rekening mee dat organisaties steeds meer moeten letten op de financiën. We bieden daarom verschillende mogelijkheden, met een goede prijs-kwaliteitverhouding, zodat iedereen gezellig samen het WK kan vieren,” aldus Swier. “Om het geheel extra feestelijk te maken, zorgen we tevens voor een gratis versierpakket waarmee de locatie helemaal in oranje sfeer komt.”

Nieuw in het assortiment is een bbq-pakket. Mocht het weer tegen zitten, dan wordt een alternatief geboden met de zogenoemde TV-snacks, bestaande uit linksbacks, aanvoerders, spitsen en rechtsbacks.

“En nu maar hopen op een zinderende finale met Nederland in de hoofdrol!”

Klik hier voor de folder: WK_met_FoodConnect