Het Twentse Food Connect verovert de randstad en opent een tweede locatie

8 september 2015 - 10:49

Almelo, 8 september 2015

Food Connect  is sinds haar oprichting volop bezig om, vanuit Twente, door de toenemende vraag naar haar producten geheel Nederland te voorzien van een heerlijke verse maaltijd en vergroot daarom wederom haar bezorggebied in het westen van het land.

“Vanaf vandaag voegen we daarom een groot aantal nieuwe postcodegebieden toe aan ons bestaande bezorggebied waardoor we landelijk onze maaltijden huis aan huis bezorgen, uiteraard gekookt en bezorgt door onze eigen collega’s. Doordat we een tweede locatie hebben geopend in het midden van het land, bedienen we nu ook de volledige provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord- en Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant”.

“Natuurlijk bezorgen wij al jaren landelijk persoonsgebonden maaltijden aan organisaties en bedrijven. Maar nu dus ook voor de consument aan huis en dat is voor ons wel weer een nieuwe mijlpaal”, aldus Wim Swier van Food Connect.

Over Food Connect
Food Connect kookt en bezorgt, landelijk, verse maaltijden en boodschappen aan huis of op locatie. Er is keuze uit zelf samen te stellen verse maaltijden of vriesverse maaltijden in éénpersoons –of meerpersoonsverpakking.
Een vertrouwd en persoonlijk bedrijf, dat zich onderscheidt door haar gezonde, verse en smaakvolle maaltijden, uiteraard bereid met Twents accent!