Heerlijk feestmenu voor kerst en oud & nieuw

7 december 2020 - 13:16

Het einde van 2020 is alweer in zicht. Een veelbewogen jaar, maar toch met mooie momenten! Ondertussen staan kerst en oud & nieuw voor de deur. Wij vieren dit met heerlijke nieuwe gerechten, want wij geven u graag dat geluksmomentje!

De koks van Food Connect zijn de keuken weer ingedoken en hebben de lekkerste feestmenu’s voor u samengesteld én gekookt. Op dit menu vindt u een grote variatie aan smaken. Dit jaar hebben we, op aanvraag van velen, een heerlijk stukje wild op het menu staan. Ook vindt u de kalfsprocureur met rode wijnsaus op het menu. Waar kiest u voor? Geniet van de luxe smaken met een feestelijk tintje! Bekijk alle nieuwe gerechten hieronder.

Bestellen?

Wilt u ook aan tafel met zo’n heerlijke, versgekookte feestmaaltijd? Bestellen kan door te bellen naar 0 888 – 10 10 10, via uw persoonlijke menukaart of via onze webshop. U vindt de menu’s in week 51, 52 en 53 op de menukaart bij de hoofdgerechten.

Voorgerechten:

 

 

 

 

 

 

Heldere tomatensoep met kip

Heldere tomatensoep met stukjes kip en verse tuinkruiden

Ook beschikbaar in zoutarm, glutenvrij, lactose beperkt en zoutarm & kaliumbeperkt.

 

 

 

 

 

 

Geb. bloemkoolsoep met zalm

Romige soep van bloemkool met gerookte zalmsnippers, stukjes aardappel en dille

Ook beschikbaar in zoutarm, glutenvrij, zoutarm & kaliumbeperkt en vegetarisch.

 

Hoofdgerechten:

 

 

 

 

 

 

Kalfsprocureur rode wijnjus, gebakken wedges knoflook, romige witlof met ham (v)

Op lage temperatuur gegaarde kalfsprocureurmedaillon met zwarte peper en rode wijnjus, gebakken wedges met knoflook en romige witlof met stukjes ham en peterselie

Ook beschikbaar in zoutarm, glutenvrij en zoutarm & kaliumbeperkt. Voor lactose beperkt is alleen de kalfsprocureur rode wijnjus met gebakken wedges knoflook beschikbaar. Voor vegetarisch is alleen de gebakken wedges knoflook beschikbaar.

 

 

 

 

 

 

Veg. Italiaanse groentestoof, stamppot pompoen en broccoli

Vegetarisch stoofpotje met basilicum, kerrie, courgette, prei en kikkererwten met een stamppotje van pompoen en broccoli

Ook beschikbaar in zoutarm, glutenvrij, zoutarm & kaliumbeperkt en vegetarisch.

 

 

 

 

 

 

Eendenbout met specerijenjus, stamppot pastinaak-zoete aardappel

In ganzenvet gekonfijte eendenbout met een specerijenjus, venkelzaad, kaneel en foelie met daarbij een stamppotje van reepjes pastinaak en zoete aardappel

Ook beschikbaar in zoutarm, glutenvrij en lactose beperkt. Voor zoutarm & kaliumbeperkt is alleen de eendenbout met specerijenjus beschikbaar.

 

 

 

 

 

 

Zalmfilet met mosterdsaus, aardappelpuree met bieslook, sugar snaps (suikerpeultjes)

In mosterdsaus gegaarde zalmfilet met een romige aardappelpuree en vers gesneden bieslook en daarbij gestoomde suikerpeultjes

Ook beschikbaar in zoutarm, glutenvrij, zoutarm & kaliumbeperkt en vegetarisch. Voor lactose beperkt is alleen de zalmfilet met mosterdsaus en sugar snaps (suikerpeultjes) beschikbaar.

 

Bestel deze heerlijke feestgerechten telefonisch via 0888 – 10 10 10, via uw persoonlijke menukaart of via onze webshop.