Heerlijk zomerse combinaties met ons nieuwe menu

23 juni 2020 - 10:21

De koks van Food Connect zijn de keuken weer ingedoken om de lekkerste zomergerechten te bedenken en te koken, speciaal voor u! Ze hebben een gevarieerd menu samengesteld met heerlijk zomerse combinaties. We vertellen u graag meer over de nieuwe gerechten.

Voorgerechten:

Kerrie-champignonsoep

Terug van weggeweest! Overheerlijke gebonden champignonsoep met een vleugje kerrie en stukjes paprika. Ook beschikbaar in zoutarm, glutenvrij, vegetarisch en zoutarm & kaliumbeperkt.

 

Oosterse bouillon met lente-ui

Heldere oosterse bouillon met sesamolie, laos en sereh kruiden, lente-ui, wortel en champignons. Ook beschikbaar in zoutarm, glutenvrij, lactosebeperkt en zoutarm & kaliumbeperkt.

 

Gebonden venkelsoep

Gebonden soep van venkel met stukjes tomaat en prei. Ook beschikbaar in zoutarm, glutenvrij, vegetarisch en zoutarm & kaliumbeperkt.

 

 

Chinese tomatensoep

Overheerlijke zoetzure tomatensoep met stukjes kip, knolselderijreepjes en wortel. Ook beschikbaar in zoutarm, glutenvrij en zoutarm & kaliumbeperkt.

 

 

Hoofdgerechten:

Vegetarisch stoofpotje

Stoofpotje van bataat (zoete aardappel), grof gesneden prei, kurkuma en kokosmelk met daarbij witte rijst met pittige cajunkruiden en diverse groentesoorten. Ook beschikbaar in glutenvrij, lactosebeperkt en vegetarisch.

 

Marokkaans lamsstoofpotje

Marokkaanse lamsstoofpot met boterzacht gesmoord lamsvlees, gewelde abrikozenstukjes, tuinerwten en komijn met daarbij witte rijst met gebakken uienringen en linzen. Ook beschikbaar in zoutarm, glutenvrij, lactose-beperkt en zoutarm & kaliumbeperkt.

 

Vegetarisch stoofpotje

Stoofpotje met tomaat, oesterzwammen, champignons, gedroogde tomaatjes en sperzieboontjes met daarbij kleine pastaschelpjes met pesto, wortel en zwarte olijven. Ook beschikbaar in zoutarm, vegetarisch en zoutarm & kaliumbeperkt.

 

Varkensfiletlap met tomaat-tijmjus

Gebakken varkensfi letlapje met kruidige tomaat-tijmjus, gebakken krieltjes met uitgebakken spekjes en ui en gestoomde snijbonen. Ook beschikbaar in zoutarm, glutenvrij, lactose-beperkt en zoutarm & kaliumbeperkt.

 

Zalmfilet met witte wijnsaus

Noorse zalmfi let gegaard in witte wijnsaus met bieslook, aardappelpuree met kappertjes en stukjes tomaat en spinazie in roomsaus. Ook beschikbaar in zoutarm, glutenvrij en vegetarisch.

 

 

Kalfssukade met rode wijnjus

Heerlijk zachte kalfssukade met een krachtige rode wijnjus, gekookte aardappelen en tuinbonen gestoofd met knoflook en tomaat. Ook beschikbaar in zoutarm, glutenvrij en lactose-beperkt.

 

 

Kipboomstammetje

Gegrild kipboomstammetje van kippendijvlees met kaas, gekookte aardappelen en gekookte witlof in een romige saus met knoflook, tijm en oregano. Ook beschikbaar in zoutarm en zoutarm & kaliumbeperkt.

 

 

Koolvisfilet met tuinkruidensaus

Gestoomde koolvisfi let met romige tuinkruidensaus met o.a. dille, peterselie, bieslook en knoflook, aardappelpuree en broccoli à la crème. Ook beschikbaar in zoutarm, glutenvrij en vegetarisch.

 

Ambachtelijke rookworst

Ambachtelijke rookworst met jus en een lekkere frisse stamppot met zuurkool, stukjes ananas en rozijnen. Ook beschikbaar in glutenvrij en lactosebeperkt.

 

Kabeljauwfilet met kappertjessaus

Kabeljauwfi let gegaard in een frisse kappertjessaus, aardappelpuree en een zomerse groentemix met onder andere Parijse worteltjes, zwarte olijven en sperziebonen. Ook beschikbaar in zoutarm, glutenvrij en vegetarisch.

 

Runderschijf met tomaat, kaas en jus

Gebakken runderschijf gegratineerd met tomaat en kaas, jus en een boerenschotel van gebakken krieltjes met uitgebakken spekjes, ui en diverse groentesoorten.

 

Varkensnek met honing-mosterdsaus

Langzaam gegaarde varkensnekprocureur met een zoete honing-mosterdsaus, gebakken rösti rondjes en gestoomde bloemkool. Ook beschikbaar in glutenvrij en lactose-beperkt.

 

Pastaschotel

Tricolore pasta met stukjes gestoomde zalm, bladspinazie en een romige saus met peterselie. Ook beschikbaar in zoutarm, vegetarisch en zoutarm & kaliumbeperkt.

 

 

Deze heerlijke gerechten kunt u telefonisch bestellen via 0888 – 10 10 10 of via onze webshop https://webshop.foodconnect.nl/fcweb