Gewoon bezorgd, thuis of op locatie

25 april 2013 - 15:30

Lekker en gezond eten koken voor mensen thuis, dat is onze passie!

Al jaren bezorgen wij het eten in heel Nederland aan huis bij individuele consumenten thuis, maar ook bijvoorbeeld aan kleinschalig woonprojecten. We hebben in die jaren een persoonlijk assortiment opgebouwd, van verse en vriesverse maaltijden, die ontstaan is uit de behoefte van de mensen thuis.

Gelukkig krijgen consumenten steeds meer invloed. Ze zijn beter geïnformeerd en stellen hogere eisen. Dat past precies binnen de visie van Food Connect, gewoon omdat wij vinden dat het zo hoort. Ouderen blijven steeds langer thuis wonen en bepalen waar ze hun diensten, producten en zorg inkopen. Ook op het gebied van eten zijn authenticiteit, transparantie, beleving en keuzevrijheid steeds belangrijker.

Wij denken graag mee met organisaties over een goed maaltijdconcept dat past binnen het budget; gericht op de afdeling of juist persoonsgebonden. Ook wanneer een organisatie nog geen maaltijdservice heeft kunnen wij deze gaan verzorgen uit naam van de organisatie. Naast de maaltijdvoorzieningen kunnen wij de organisatie, desgewenst, meer uit handen nemen. De bezorging van de maaltijden bijvoorbeeld, de klantenservice of de facturatie. Een mooie manier om –met behoud van eigen identiteit- kostenefficiënt te werken, of om uw servicepakket uit te breiden.

foodconnect