Geniet van de Pasen met 3 vers bereide gerechten

24 maart 2015 - 14:43

WebsiteBanner-Pasen2015

Op zondag 5 en maandag 6 april is het Pasen, de lente is begonnen! Dé tijd voor gezelligheid en heerlijke paasgerechten!

Met de paasmaaltijden van Food Connect hoeft u niet meer na te denken over uitgebreide recepten of lange tijd in de keuken te staan, dit hebben wij al met veel plezier en passie voor u gedaan!

Wat dacht u bijvoorbeeld van een overheerlijk lamsstoofpotje met frisse limoen cous cous? Naast deze favoriet kunt u ook kiezen uit een smakelijke malse pikante kip of gestoofde heekfilet in een witte wijn saus met dille. Dat is genieten!

Paasmenu

Pikante kip

Een malse pikante kip met ui, prei, champignons, courgette en aardappelwedges in schil.

Lamsstoofpotje

Een mals stoofpotje van lam met een frisse Marokkaanse limoen cous cous en koolrabi, paprika en rode ui.

Gestoofde heekfilet

Een gestoofde heekfilet in een zachte witte wijn saus met dille en stukjes fruit, romige aardappelpuree met lente-ui en knapperige sugar snaps en wortelen.

Bestellen van paasmenu

Heeft u ook al trek gekregen en wilt u dit smakelijke menu bestellen?
Neem dan contact met ons op via 0 888 – 10 10 10.

Download hier onze menukaart voor de Pasen.

Wij wensen u alvast een fijn en smakelijk Pasen!