Food Connect wordt Maaltijd Thuis

8 juni 2022 - 08:24

We willen graag iets leuks met u delen; Food Connect gaat binnenkort verder onder een nieuwe naam, namelijk Maaltijd Thuis! Daarmee wordt het bedrijf een maaltijdservice onder de vlag van Albert Heijn en krijgt het een prachtige nieuwe frisse uitstraling. 

Wat betekent dit voor mij als nieuwe klant?

Op dit moment bevindt u zich op de website van Food Connect, de site waar www.maaltijdthuis.nl naar doorverwijst. Deze website zal binnenkort worden omgezet naar de nieuwe website van Maaltijd Thuis. Tot die tijd kunt u als nieuwe klant via deze website een proefpakket aanvragen of maaltijden bestellen in de webshop.

Wat betekent dit voor mij als nieuwe klant?

Wij blijven uw maaltijden gewoon in onze eigen keuken in Almelo bereiden. Persoonlijk, met verse ingrediënten en de kwaliteit zoals u die van ons gewend bent. Daarnaast bezorgen wij nog steeds met dezelfde bekende gezichten op hetzelfde tijdstip en behoudt u de vrijheid om uw eigen maaltijden samen te stellen. Ook blijven wij voor u bereikbaar op hetzelfde telefoonnummer 0888 – 10 10 10. Lekker vertrouwd, zodat u zorgeloos van onze heerlijke maaltijden kunt genieten!

Op dit moment zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe uitstraling van het nieuwe merk Maaltijd Thuis. Alles wordt voorzien van een nieuw jasje, van folders en flyers tot verpakkingen en bezorgbussen. En ook zijn we bezig met het ontwikkelen van een vernieuwde webshop zodat online bestellen straks nog eenvoudiger wordt. Dat betekent dus dat het merk Food Connect langzaam zal overgaan naar het merk Maaltijd Thuis.

Een samenwerking met Albert Heijn

Wij zijn trots dat Albert Heijn wil samenwerken met ons. Bij Albert Heijn geloven ze dat lekker, gezond en gevarieerd eten heel belangrijk is. Daarom heeft Albert Heijn de missie: Samen beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen; ook voor diegene die net een beetje extra hulp en aandacht nodig heeft. Daar sluiten de verse maaltijden en de persoonlijke service van Food Connect heel goed op aan. We voegen daar alle kennis en ervaring van Albert Heijn op het gebied van eten, drinken, gezondheid en duurzaamheid aan toe om voor u de allerbeste Maaltijd Thuis te kunnen verzorgen. Want zo lang en vitaal mogelijk van het leven kunnen genieten, daar streven wij naar! Met aandacht bereid, met liefde gebracht.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via 0888 – 10 10 10.

Lees meer over onze samenwerking met Albert Heijn