Food Connect trotse winnaar van de Innofood Award 2018!

16 oktober 2018 - 14:36

ENSCHEDE – Tijdens een inspirerende ledenbijeenkomst is Food Connect de trotse winnaar geworden van de Innofood Award 2018. De prijs werd uitgereikt aan Food Connect omdat zij volgens de jury en leden de meest bijzondere performance heeft geleverd binnen het jaarthema van Innofood, The Taste of Succes. Twee omvangrijke projecten van Food Connect vormden de basis voor deze fraaie prijs.

Benno Schildkamp en Rogier Terhalle kregen namens Food Connect kort de tijd om twee mijlpalen die het bedrijf het afgelopen jaar wist te behalen toe te lichten. Zo veranderde de maaltijdleverancier haar verpakking (die eerder dit jaar al werd genomineerd voor de Packaging Awards) en het kook- en verpakproces. Daarnaast nam het bedrijf in het afgelopen jaar Eten met gemak over, een franchiseformule met 25 franchisenemers verspreid door heel Nederland.

De ingrijpende veranderingen en de aantoonbare, blijvende impact die Food Connect daarmee bereikte werd gewaardeerd door de jury en de leden van Innofood. De aanwezige deelnemers hebben uiteindelijk zelf bepaald wie de winnaar werd van de Innofood Award 2018. Food Connect: The Taste of Success!

Zonder alle collega’s hadden we deze prestatie niet kunnen behalen

De Innofood Award werd toegelicht door beeldend kunstenaar Mirjan Koldeweij en uitgereikt door de voorzitter van Stichting Innofood, Wouter Jansen van Velsen. Food Connect verkeerde in goed gezelschap met Johma en Vivera als de overige twee genomineerden voor de Innofood Award 2018.

“Zonder alle collega’s hadden we deze prestatie niet kunnen behalen”, vertelt een trotse Rogier Terhalle, die namens Food Connect de prijs in ontvangst mocht nemen. “Het was een heftige maar ook mooie periode waarin we dag en nacht hebben doorgewerkt en elkaar beter hebben leren kennen. Dat we samen sterk staan, hebben we in het afgelopen jaar wel bewezen. Deze award is een bekroning op het werk van het afgelopen jaar”, besluit Terhalle.