Food Connect trakteert ook in december op gratis proefpakketten

5 december 2020 - 09:25

Tijdens de Coronacrisis ziet de decembermaand er wat anders uit dan gewoonlijk. Samen zijn is niet meer zo vanzelfsprekend. Food Connect heeft daar een oplossing voor gevonden zodat iedereen alsnog extra kan genieten in deze knusse tijd van het jaar. Vorige maand lanceerden wij al de grootschalige actie in Overijssel waarbij we elke dag strooiden met gratis maaltijden. Wegens groot succes is deze actie in de maand december verlengd, waardoor u eenvoudig en snel – ook tijdens de feestdagen – met een heerlijke (gratis) maaltijd aan tafel kunt.

‘Feestelijk, lekker en gezond’, dat is het thema bij ons voor de maand december. Want dat er genoten moet worden van de feestmaaltijd, is ook bij ons een feit. Doordat de Coronacrisis in deze feestelijke maand ‘roet in het eten’ gooit, besteden wij extra aandacht aan onze klanten.

Met deze succesvolle actie willen we de mensen in Overijssel trakteren op extra gemak: u hoeft immers zelf niet te bedenken wat er gegeten wordt, de deur uit om de ingrediënten te halen of zelf te koken. Dit doen onze professionele koks voor u, zelfs wanneer u een dieet heeft zoals zoutarm, glutenvrij of lactose-beperkt. De maaltijden worden door onze Twentse bezorgers persoonlijk en op veilige afstand bij u thuisbezorgd.

U kunt zelf een proefpakket samenstellen, uit minstens 12 gerechten die bij de tijd van het jaar passen. Winterse stamppotten, het alom bekende ‘snert’ of een lekker visje, ze passeren allemaal de revue. Kans maken op de gratis proefpakketten kan door een proefpakket te bestellen via foodconnect.nl/proefpakket of 0 888 – 10 10 10. Elke dag worden er diverse winnaars gekozen die aan tafel kunnen met een gratis proefpakket.

Hoe werkt de actie?

  • Elke dag geven wij gratis proefpakketten weg, van 3 of 5 maaltijden (afhankelijk van uw bestelling)
  • U maakt kans op deze prijs door een proefpakket te bestellen. U hoeft op het moment van bestellen nog niet te betalen, dit gebeurt veilig achteraf (tenzij u één van de winnaars bent, dan betaalt u uiteraard niets).
  • Bestellen van een proefpakket kan via deze pagina, of door te bellen naar 0 888 – 10 10 10
  • Elke dag loten wij één of meerdere winnaars, wij nemen persoonlijk contact met u op als u heeft gewonnen.