Food Connect in de steigers

8 december 2017 - 09:15

Food Connect is altijd volop in ontwikkeling, zowel met onze heerlijke versgekookte gerechten als in de rest van onze uitstraling. We hebben super mooi nieuws, want we zijn ons pand aan het verbouwen! Zoals u van ons gewend bent, houden we u daar ook graag van op de hoogte. Elke week posten we op onze social media een update. Volgt u ons ook al?

Volg ons op: Facebook | Twitter | LinkedIn

24 november 2017

We hebben heel leuk nieuws: wij zijn ons pand aan het verbouwen! Ons enthousiasme delen we graag met u, door u wekelijks op de hoogte te houden met foto’s van de verbouwing. Kijkt u alvast mee met de veranderingen van de eerste week?

1 december 2017

We zijn alweer een week verder en wát wordt het gaaf! Maar niet alleen de voorkant van het pand wordt verbouwd, want ook onze orderpick/logistieke afdeling ondergaat grote veranderingen! Zo is er een uitbreiding van de hal geweest, een nieuwe vloer, LED-verlichting en stellingen én is de logistiek naar onze tweede locatie in Almelo verplaatst.

8 december 2017

Het sneeuwt in Almelo! Maar ook met sneeuw werken deze toppers hard door aan de nieuwe gevel en dakbedekking van ons pand. Vanaf volgende week herkent u het pand bijna niet meer terug. Bent u ook zo benieuwd naar het eindresultaat?