Food Connect staat 12 t/m 14 maart weer op de Zorgtotaal Beurs in Utrecht!

6 februari 2019 - 11:17

Graag nodigen wij u uit op de Zorgtotaal om kennis te maken met onze unieke maaltijdverpakking en met onze concepten voor volledig pakket thuis, samen eten en kleinschalig wonen! Voor het volledig pakket thuis kunnen wij de volgende diensten en service bieden namelijk voedingsadministratie, bestelmodule voor maaltijden en boodschappen met VPT budget functie, klantenservice, bezorging aan huis en persoonsgebonden facturatie.

Bij Food Connect zijn we constant bezig met ontwikkelingen om gerechten nóg lekkerder en gevarieerder te maken en u de beste service te bieden. Om dit plaatje compleet te maken, hebben we een nieuwe verpakking ontwikkeld die nóg beter aansluit op onze verse gerechten!

Kom naar onze stand

Kom langs op onze stand C040 in hal 7 en ervaar zelf het gemak van onze unieke maaltijdverpakking en doe mee met onze ‘We brengen het samen – quiz’, om te ondervinden hoe Food Connect alle ingrediënten samen brengt voor uw organisatie.

Meld u snel aan via deze link: Aanmelden Zorgtotaal

Lekker eten maakt je dag een stuk leuker. Dat geldt vast ook voor uw cliënten en medewerkers. Laat u het koken van hun maaltijden over aan onze koks, dan kunt u ervan op aan dat ze zullen genieten. We kiezen voor verse ingrediënten en koken lekker, gezond en persoonlijk. Aan onze maaltijden proeft u dat ze met aandacht zijn bereid. Samenwerking vergt maatwerk, ons uitgebreide dienstenpakket maakt dit mogelijk. Graag laten we u kennis maken met onze maaltijdconcepten voor zorg en welzijn, kleinschalig wonen, bedrijven en horeca en winkels. Food Connect kan ondersteuning bieden op het gebied van maaltijden en boodschappen, met zowel huis-aan-huisbezorging, als centraal, gericht op afdeling- of locatieniveau. Wij gaan ver in onze persoonlijke benadering en koken geheel op maat en willen voldoen aan de eisen van de huidige consument en cliënt.

Een kijkje in de keuken van Food Connect

Net zoals onze maaltijden gewoon lekker zijn, vinden we het prettig om lekker gewoon samen te werken, te communiceren en u tevreden te stellen. Niets meer, niets minder. Eigenlijk zoals het hoort, vinden wij. Dé basis om dit resultaat te bereiken is gezamenlijk denken en doen, uiteraard met u, waarbij respect en oprechte aandacht onmisbaar zijn. Food Connect brengt alle ingrediënten voor uw organisatie samen!