Food Connect reikt cheque uit aan winnares van ballonvaart!

8 april 2019 - 11:06
Winnares ballonvaart Food Connect

Mevrouw Koster is de gelukkige winnares van de ballonvaart voor 2 personen! Food Connect heeft deze prijs verloot onder alle klanten die een proefpakket hebben besteld naar aanleiding van de advertentie in de weekkranten van Twente. We gingen bij mevrouw Koster langs om haar de cheque te overhandigen.

Blij verrast reageerde mevrouw Koster toen we haar belden met het goede nieuws. Ze had de advertentie van Food Connect langs zien komen en vond het interessant om op deze manier eens voordelig kennis te maken met onze maaltijden. Dat ze de ballonvaart voor 2 personen ook daadwerkelijk zou winnen, had ze natuurlijk nooit verwacht!

Op een zonnige maandagochtend gingen we bij haar langs om de cheque te overhandigen. Bezorger Eddie, die wekelijks bij vele klanten de maaltijden thuisbezorgd in Enschede, weet de weg goed te vinden in de flat waar mevrouw Koster woont. We gaan eerst nog even langs een andere klant in het gebouw om de maaltijden af te geven en lopen vervolgens naar het appartement van de winnares, waar we met een grote glimlach ontvangen worden.

“Ik heb eigenlijk al een eigen luchtballon hier in de flat”

Mevrouw Koster neemt ons mee de woonkamer in, waar we direct op een prachtig uitzicht stuiten. “Mooi he”, zegt ze enthousiast. “Ik heb eigenlijk al een eigen luchtballon hier in de flat”, voegt ze er lachend aan toe. Het uitzicht op 13 hoog, waarbij ze over de stad Enschede uit kijkt is prachtig. Maar hoe mooi is het als je deze stad ook eens vanuit een luchtballon kan bekijken? Eddie overhandigt haar de cheque, waar ze ontzettend blij mee is.

Mevrouw Koster weet al precies wie ze meeneemt in de luchtballon: haar buurvrouw. Maar ook het uitzwaaicomité is al bekend: een aantal dames en heren uit het gebouw waarmee ze regelmatig samen een hapje eten. “De dames en heren van de eetclub gaan allemaal mee om ons uit te zwaaien. Ik kan niet wachten!”, sluit mevrouw Koster enthousiast af. We wensen mevrouw Koster en haar buurvrouw heel veel plezier en hopen dat ze nog lang van onze maaltijden kunnen genieten!

Wil jij, net zoals mevrouw Koster, ook een proefpakket bestellen van 2 maaltijden voor €10,- of 5 voor €20,-, gratis thuisbezorgd? Klik dan hier.