Food Connect zorgt met oer-Hollands stamppotbuffet voor smakelijke groepsmaaltijd

20 november 2017 - 10:23

ALMELO – Zeker nu de koudere maanden zijn aangebroken en de dagen korter worden, is het bij uitstek de tijd om te genieten van een heerlijke stamppotmaaltijd. Nog gezelliger en smakelijker wordt het wanneer een Hollandse stamppot warm en dampend klaar staat. Speciaal voor iedereen in Twente die tot 17 december of in januari en februari een smakelijke verrassing wil regelen voor een groep van vijftien personen of meer, heeft Food Connect in Almelo een niet te versmaden aanbieding. Voor slechts 12,25 euro per persoon verzorgt Food Connect in Twente, in samenwerking met DSR Food, een uitgebreid stamppotbuffet met drie favoriete stamppotten. Liefhebbers weten dat het hier gaat om boerenkool, zuurkool en hutspot, met rookworst, speklapjes en gehaktballen. Natuurlijk ontbreekt ook de frisse garnering niet in de vorm van augurken en zilveruitjes.

‘Het is een ideale oplossing voor de afsluiting van een gezamenlijke activiteit, wanneer u iets te vieren heeft of op speciale dagen zoals Sinterklaas, dat u viert met familie, vrienden, de buurt, de vereniging of school. Natuurlijk verzorgen we ook alles om direct aan tafel te kunnen schuiven, zoals borden en bestek’, vult Tessa van der Veer van Food Connect hier nog bij aan. ‘We bezorgen het buffet gratis thuis. En dat kan iedere dag van de week op het afgesproken tijdstip. De stamppotten worden warm bezorgd door DSR Food, dus men kan direct aan tafel.’

Voordelig proeven
Food Connect uit Almelo bestaat als bereider en bezorger van verse en vriesverse maaltijden voor thuis nu alweer zeventien jaar. Dat is reden om, naast het stamppotbuffet, ook met een aantrekkelijke kennismakingsactie te komen voor de dagelijkse maaltijd thuis, dat vanaf één persoon te bestellen is. Voor slechts 10 euro krijgt men twee verse of vriesverse maaltijden en voor 20 euro krijgt men zelfs vijf gerechten door Food Connect thuisbezorgd. Deze gerechten kan men zelf verwarmen in de oven of magnetron.

Stel zelf iedere maaltijd samen
Food Connect bezorgd verse gerechten bij particuliere klanten door heel Nederland, bij wie wekelijks op een vast moment en door een vaste bezorger de maaltijden thuis worden bezorgd. ‘Onze klanten krijgen dus altijd een vertrouwd gezicht aan de deur’, vertelt Tessa. Zij schrijft het succes van Food Connect zeker ook toe aan de mogelijkheid die de klanten hebben om hun verse maaltijden helemaal zelf samen te stellen. Via het praktische bestelformulier en de webshop kan men naar believen de soort groente, het vlees en bijvoorbeeld aardappels, rijst of pasta combineren.

Bestellen
Het stamppotbuffet of proefpakket kan heel eenvoudig telefonisch via 0888-101010 of via www.foodconnect.nl/twente worden besteld bij Food Connect.