Food Connect introduceert Maaltijdautomaat

14 januari 2015 - 09:25

Tijdens de Facilitaire beurs in Den Bosch, van 14 tot en met 16 januari, introduceert Food Connect een nieuw serviceproduct, namelijk de Maaltijdautomaat.

De Maaltijdautomaat zorgt ervoor dat er altijd een gezonde en verantwoorde maaltijd verkrijgbaar is en is daarom uitermate geschikt voor bedrijven en organisaties. Door middel van de automaat zijn er bijvoorbeeld altijd overwerkmaaltijden beschikbaar waardoor collega’s toch een gezonde en voedzame maaltijd kunnen nuttigen. De maaltijd kan ter plekke worden verwarmd of mee worden genomen naar huis.

Bedrijven en organisaties hebben zelf geen omkijken naar de Maaltijdautomaat.
De automaat geeft automatisch de stand van het aantal maaltijden door aan Food Connect.
Food Connect kookt vervolgens de maaltijden én vult de automaat weer aan.
Gebruikers van de automaat betalen de maaltijd rechtstreeks aan de automaat, waardoor bedrijven geen financiële rompslomp hebben. Betalingen kunnen zowel met contant geld worden verricht als door middel van een betaalpas.

Tevens kan de Maaltijdautomaat worden uitgebreid met een moderne ombouwkast inclusief magnetron en een zitje. De maaltijden in de automaat worden op het seizoen afgestemd. Hierdoor is er altijd voldoende variatie en keuze. Meer informatie over de maaltijdautomaat vindt u op www.maaltijdautomaat.nl

Maaltijdautomaat Food Connect

De Maaltijdautomaat van Food Connect