Food Connect in uitzending omroep Max en Loretta

1 maart 2013 - 09:05

Onze maaltijden zijn twee keer onafhankelijk getest en positief beoordeeld. Onze maaltijden werden smaakvol gevonden, bevatten de juiste hoeveelheid groenten én scoorden als één van de weinige een voldoende op het juiste zoutgehalte.

U heeft het misschien maandag 15 oktober 2007 al gezien of gehoord: het MAX & Loretta testpanel testte onze maaltijden op televisie bij omroep MAX! Begin september werden onze maaltijden ook al getest door de consumentenbond.

Wij zijn er trots op u te kunnen melden dat onze maaltijden smaakvol werden gevonden en de juiste hoeveelheid groenten bevatten. Ook scoorden onze vleesmaaltijden als één van de weinige een voldoende op het juiste zoutgehalte.
Het MAX & Loretta testpanel vond het een verrassende ontdekking dat de maaltijden erg lekker zijn!

De maaltijden van ´Uw Maaltijd´, welke Food Connect Maaltijdservice aan huis bezorgt, zijn twee keer onafhankelijk getest en positief beoordeeld.

Wij vinden onze kwaliteit vanzelfsprekend, maar zijn natuurlijk trots op dit resultaat. We blijven de kwaliteit continueren, zodat u bij ons verzekerd blijft van lekker én gezond eten.