Food Connect geeft in Coronatijd gratis maaltijden weg

2 november 2020 - 09:39

Het coronavirus zorgt ervoor dat we minder mobiel zijn en steeds vaker thuis moeten blijven. De deur uitgaan is niet meer vanzelfsprekend en ‘zorgen voor elkaar’ is in de afgelopen maanden belangrijker geworden dan ooit tevoren. Het is hartverwarmend om te zien hoe mensen zich met hart en ziel inzetten voor anderen. Ook Food Connect toont haar betrokkenheid en steekt klanten een hart onder de riem. De maaltijdleverancier uit Almelo geeft daarom in de maand november gratis maaltijden weg aan mensen die wel een cadeautje kunnen gebruiken.

De maaltijdservice uit Almelo staat bekend om haar persoonlijke service en maatschappelijke betrokkenheid. Naast dat de maaltijden met veel liefde worden bereid staan de bezorgers altijd voor een ander klaar. Een kort praatje maken met de klant of de bestelling even in de koelkast zetten is een kleine moeite voor de medewerkers van het bedrijf. Maar juist in deze tijd is het lastig om sociaal maatschappelijk bezig te zijn. Daar hebben ze bij Food Connect wat op gevonden.

Het bedrijf heeft zich in de afgelopen periode nóg meer ingezet voor haar klanten. Door een extra praatje te maken aan de telefoon en een persoonlijke actie in de week van de eenzaamheid toonde Food Connect al haar sociale betrokkenheid. Ook wist het bedrijf op diverse vlakken haar klanten te ontzorgen, door bijvoorbeeld snelle bezorgingen in te zetten en extra maaltijden onderweg in de bezorgauto’s mee te nemen. Zo kon men snel inspringen wanneer een klant hier behoefte aan had. Die waardering voor een klein beetje extra aandacht en service werd door de klanten ontzettend op prijs gesteld.

Gratis proefpakketten

In de maand november wordt er daarom in Almelo nog een schepje bovenop gedaan. Om nog meer aandacht aan ouderen te geven, geeft het bedrijf de gehele maand elke dag gratis maaltijden weg. Het bedrijf heeft hiervoor een speciaal proefpakket samengesteld met heerlijke Hollandse gerechten zoals een stamppot boerenkool met rookworst of een runderlapje met gekookte aardappelen en rode kool. Klanten maken kans op een gratis proefpakket wanneer ze een proefpakket bestellen.

Elke dag wordt er vervolgens een winnaar gekozen die een gratis proefpakket ontvangt. Zo wordt de avondmaaltijd een heus cadeautje en een moment om even extra van te genieten, speciaal voor mensen die wel een opkikker kunnen gebruiken in deze onzekere tijden.

Gratis proefpakket

  • Elke dag geven wij een gratis proefpakket weg, van 3 of 5 maaltijden (afhankelijk van uw bestelling)
  • U maakt kans op deze prijs door een proefpakket te bestellen. U hoeft op het moment van bestellen nog niet te betalen, dit gebeurt veilig achteraf (tenzij u de winnaar bent, dan betaalt u uiteraard niets).
  • Bestellen van een proefpakket kan via deze pagina, of door te bellen naar 0 888 – 10 10 10
  • Elke dag loten wij een gelukkige winnaar, wij nemen persoonlijk contact met u op als u heeft gewonnen.

 

 

Vragen? Bel ons gerust via 0 888 – 10 10 10; we staan graag voor u klaar!