Food Connect en VodiService introduceren een online diëtist

1 juli 2014 - 08:03

Food Connect biedt haar klanten een primeur: een eigen dieetadvies live op het beeldscherm.
Door de samenwerking met VodiService kunnen organisaties bij de online diëtisten terecht voor alle vragen op het gebied van voeding, leefstijl en diëten. Via een persoonlijke videoverbinding worden organisaties op een eenvoudige manier ontzorgd via de webportal “Mijn Food Connect”.

“Naast het online bestellen van maaltijden kan men ook voedingsadvies inwinnen”, zegt Roos van de afdeling Voedingsontwikkeling Food Connect. “Bij het bestellen ziet men al de iconen van de Eetwaaier met deze simpele symbolen wordt per gerecht aangegeven of deze Smakelijk Gezond, Gewoon Goed of Lekker Genieten is. Zo kan men zelf op een gemakkelijke manier een verantwoorde en bewuste maaltijd samenstellen.”

“Daarnaast kan men online, middels een videoverbinding, contact opnemen met onze gediplomeerde diëtisten. Hier kan men terecht voor alle vragen op het gebied van voeding, leefstijl en dieet. Doordat we een onafhankelijke organisatie zijn, krijgt men altijd een advies dat past bij de desbetreffende cliënt”, aldus Katrien Blauw van VodiService.

Wanneer een organisatie zelf beschikt over een diëtist, kan deze ook worden gekoppeld aan ‘Mijn Food Connect’. De vragen die dan online worden gesteld, komen automatisch terecht bij de diëtist van de desbetreffende organisatie. Online is over de maaltijden tevens uitgebreide productinformatie te vinden, met voedingswaarden en allergenen.

Doordat Food Connect alle maaltijden persoonlijk kookt, op wens van de consument, wordt er maatwerk geboden voor iedereen.  Elke dag is er keuze uit verschillende soorten vlees of vis, aardappelen, pasta en rijst, groenten en sauzen waarmee zelf een maaltijd kan worden samengesteld. Verschillende portiegroottes, gesneden of gemalen, een glutenvrij dieet of een vegetarische maaltijd? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Door de samenwerking met een onafhankelijke  diëtist, het online eetadvies en de uitgebreide keuze mogelijkheden wordt gezond en lekker eten een stuk eenvoudiger én leuker!

 

Food Connect

De portal met de diëtist van Vodiservice

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Food Connect

De portal met de diëtist van de (zorg)organisatie zelf