Food Connect doet weer mee aan de Slingerbeurs!

12 april 2019 - 08:47

Jaarlijks organiseert de Slinger Almelo een event voor bedrijven en maatschappelijke organisaties in Almelo: de Slingerbeurs. Het doel van de slingerbeurs is om de maatschappelijke betrokkenheid van het bedrijfsleven te stimuleren, door mensen en organisaties met elkaar in contact te brengen. Vanuit onze Food Connect zijn wij natuurlijk graag onderdeel van dit mooie event.

Al meerdere jaren is Food Connect aanwezig als aanbieder op de Slingerbeurs in Almelo. Als aanbieder bied je als bedrijf ondersteuning in de vorm van diensten, expertise, menskracht of materialen. Vervolgens kijken lokale maatschappelijke organisaties of zij het aanbod kunnen gebruiken. Zodra twee partijen elkaar in vraag en aanbod hebben gevonden, spreken we van een match. Stichting De Slinger matcht het hele jaar door, maar tijdens de Slingerbeurs gebeurt dit live.

Match van vorig jaar

Aan de slag Almelo was vorig jaar een match met Food Connect, zij gaven ons de volgende reactie. ‘’We hebben dankzij de Slingerbeurs een prachtige middag gehad bij Food Connect, met een rondleiding door het bedrijf en een proeverij er achteraan. Dat was erg lekker, zelfs nog lekkerder dan we al hadden verwacht. Wat interessant om zo eens achter de schermen te mogen kijken. En over “scherm” gesproken: Food Connect heeft een prachtige website waarop je keuze hebt uit heel veel lekkere gerechten.’’

Ook vandaag waren wij weer aanwezig bij het ROC van Twente in Almelo. We hebben een aantal mooie matches kunnen maken met verenigingen en stichtingen uit Almelo. Onder onze matches kiezen we één vereniging of stichting uit, die wij uitnodigen voor een volledig verzorgde middag bij Food Connect.

Maatschappelijke betrokkenheid Food Connect

Food Connect hecht veel waarde aan maatschappelijke doelen en draagt daarom haar eigen steentje bij aan de regio. Zo zetten wij ons in voor verschillende maatschappelijke initiatieven, zoals de MS Vereniging Nederland, de Fietsvierdaagse van Livio, de Roparun, de Samendoendag in samenwerking met het Rode Kruis in Enschede, de Eric Braamhaar Foundation en tot slot de Slingerbeurs in Almelo. Daarnaast organiseert de Food Connect verschillende activiteiten voor haar klanten door het jaar heen. Een aantal van deze activiteiten zijn terug te vinden op de social media pagina’s van Food Connect. Denk bijvoorbeeld aan een gezellige middag met een rondleiding, quiz en proeverij of een persoonlijke felicitatie op jouw menulijst. Met al deze activiteiten wil Food Connect de betrokkenheid binnen de regio Twente vergroten en mensen met elkaar verbinden. We brengen het samen.