Een geslaagde eerste dag!

18 maart 2015 - 15:41

Wat een leuke start van de eerste 3 dagen op de Zorgtotaal beurs in Utrecht.

Gisteren zijn Rogier en Rendolf vertrokken om de beurs op te bouwen en alles klaar te zetten zodat we vandaag direct van start konden gaan.

Om 10.00 uur zijn de deuren geopend van de Zorgtotaal en het is gelijk al gezellig. Bezoekers, kennissen en relaties schuiven bij ons aan tafel voor een goed gesprek onder het genot van een heerlijk kopje koffie en natuurlijk één van onze maaltijden. We hebben dit jaar een gevulde tortelone met bladspinazie en pesto basilicumsaus met zongedroogde tomaatjes én een zachte varkenswang in rode wijnsaus met stamppot rucola en gedroogde spekjes. Genieten!

In de gangpaden worden smakelijke amuses uitgedeeld door Wendy en Jacco, waar we lovende reacties op krijgen. Heeft u ze al geproefd?

Bekende gezichten zoals Wim, Benno, Rogier, Rendolf, Kim, Herbert, Frank en Peter zijn uiteraard ook dit jaar ook weer op de beurs te vinden.

Nieuw dit jaar in ons team zijn Elles, Pasquale en Tessa, zij staan u graag te woord deze dagen en kunnen u veel vertellen over onze service, pakketten en maaltijden.

Leuk is het om te horen dat de verzorgende steeds meer een stem krijgt in het kiezen van hun leveranciers. Ze kiezen tegenwoordig veelal voor kwaliteit en er wordt dan ook enthousiast gereageerd op onze concepten en mogelijkheden.

Al met al een geslaagde dag en we kijken met veel plezier uit naar de komende 2 dagen.

Foto’s Zorgtotaal beurs

De foto’s van deze 3 dagen vindt u op onze Facebookpagina.